Csak úgy repül az idő! Hódi Pamela kislánya, Evolet 1 éves lett

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
Hódi Pamela ünneplés Evolet születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt született meg Tóth-Hódi Pamela és Tóth Bence első közös gyermeke, Evolet Olívia.

Tavaly májusban született meg Pamela és Bence első közös gyermeke, a kis Evolet, akinek a napokban ünnepelték első születésnapját. A szülők láthatóan ragyognak a boldogságtól, Pamela pedig megható posztot tett közzé Instagram-oldalán.

Hódi Pamela Forrás: Hódi Pamela/Instagram

"Tóth Evolet Olivia 1 szülinapja. Hogy milyen is ő? Egy csodálatos kis teremtés akinek a korához képest óriási szeretete, tudása és akarata van. Szavakban nem lehet megfogalmazni mi az amit érzünk irántad, és talán nem is kell hisz minden pillanatban érzed. Nagyon szeretünk kis főnök" - írta Pamela a fotó alá, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

Pamela korábban az Instagramon vallott arról, mennyire megváltozott az élete, mióta kétgyermekes anyuka lett. Bevallotta, hogy sokszor azt sem tudja, hol áll a feje, és a napi teendők elviszik minden energiáját. Hozzátette, hogy egyelőre nem sikerült rendszert kialakítani Evoletnél, emiatt pedig sokkal nehezebb bármihez igazodniuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.