Galambos Lajos újra szingli: exfelesége miatt ért véget új kapcsolata

Life TV -
Galambos Lajos Lajcsi exfeleség szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert trombitás tavaly ősszel állt nyilvánosság elé, hogy bejelentse, feleségével a válás mellett döntöttek. Több mint húsz éven át éltek együtt, három közös gyermeket is felneveltek, de jobbnak látták, ha külön utakon folytatják tovább. Ezt a köteléket azonban nem lehet olyan könnyen felbontani.

Nem sokkal a válás után Lajcsi ismét kamerák elé lépett, hogy a rajongói tőle értesüljenek a hírről: ismét szerelmes. Kiszemeltjével régóta ismerik egymást, és bár a kilétét mind a mai napig titokban tartja, annyit elárult a hölgyről, hogy a showbizniszben dolgozik, tehát a dáridós szakmabeliként tekint rá. Az új szerelem pedig olyan erővel tört a két félre, hogy tavasszal már azt tervezték, összeköltöznek.

Forrás: Life TV

A tervekből azonban nem lesz semmi, ugyanis a hölgy nem nézte jó szemmel, hogy Lajcsi a válás után is jó kapcsolatot ápol exfeleségével, sőt együtt is nyaraltak Horvátországban. Az ominózus kiruccanás nagy port kavart, ami után a trombitás magyarázkodni kényszerült. Mint mondta: exe névnapját ünnepelték Splitben, ahová a gyerekekkel együtt utaztak.

– mesélte a Blikknek Lajcsi, aki szerint a közös családi ünneplés sem tetszett párjának, Julikának, többször is vitáztak, és nagy volt köztük a feszültség, így jobbnak látták, ha szakítanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.