Szívszorító! Így vigasztalta kislánya Melanie-t, G.w.M elhagyott feleségét

Forrás: Tények -
Kulcsár Edina válása G.w.M Melanie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, értetlenül áll a történtek előtt Kulcsár Edina új párja, G.w.M elhagyott felesége, Melanie. A pár két gyereket nevelt együtt. Melanie most arról beszélt, hogy ő azt sem akarta, hogy férje nyilvánosságra hozza a különválásukat, de annyira az érdeklődés középpontjába kerültek, hogy ez elkerülhetetlen volt. Ezért szólalt meg ő is. 

"Máson sem tudok gondolkodni, csak a folytatáson, hiszen kétgyermekes anyukaként nyilván az a legfontosabb, hogy biztosítsam a gyermekeim és a saját biztonságunkat, létbiztonságunkat" - nyilatkozta a Fókusznak. Hozzátette, eddig háztartásbeli anyukaként nevelte a gyerekeit, de most a DikH Rádióban kezdett el dolgozni és tolmács megbízásai is vannak.

Melanie elmondta, hogy mennyire megható volt, ahogy a kislánya vigasztalta: "Bekopogott a kislányom, két gyönyörű rajzzal, hogy kérlek, ne szomorkodj, mert a pici baba és én nagyon szeretünk téged és nézd meg, hogy milyen szépet rajzoltunk neked. Anya, te mindig mindent megoldasz" - emlékezett vissza, Melanie, aki nemzetközi kapcsolatok szakértőként végzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi Karán, angolul és héberül is beszél. Washingtonban, a Fehér Házba is elnyert egy ösztöndíjat, de ekkoriban ismerte meg férjét, ezért Budapesten maradt.

Forrás: Tények

A rapper és Melanie tavaly májusban még idilli családként szerepeltek a képernyőn, G.w.M és felesége a gyerekeik neveléséről és jövőjéről nyilatkoztak közösen.

"Én vagyok a jó zsaru, a feleségem a rossz zsaru. Én szeretem elkényeztetgetni, de nem viszem annyira túlzásba én sem, mert anyának a kis szabályait azt próbálom betartani mindig"
- mondta akkor a Tényeknek G.W.M, az interjú során az is kiderült, hogy ajándékokkal halmozza el a gyerekeit, de azt is elárulta, hogy 50 milliós lakást vett a lányának, hogy megalapozza a kicsi jövőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.