Lehull a lepel! Ez vetett véget Törőcsik Mari és Pécsi Ildikó barátságának

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó barátság titok Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari és Pécsi Ildikó barátsága egyik napról a másikra gyökeresen megváltozott, azt azonban ezidáig nem lehetett tudni, hogy mi volt ennek az oka. Évtizedek után most fény derült a titokra.

Annak idején Pécsi Ildikó és Törőcsik Mari nagyon jó barátságot ápoltak egymással, Pécsi példaképének tartotta Törőcsiket. Aztán valami történt, ami gyökeresen megváltoztatta kettejük kapcsolatát.

Sajnos már egyik felet sem lehet megkérdezni az elválás okáról, Pécsi naplóbejegyzéseiből azonban fény derült a titokra. A művésznő fogadott fia, L. Péterfi Csaba nemrég adta ki a Pécsi Ildikó: Úgy, ahogy volt című könyvet. Ebben esik szó a viszályról is.

Lehull a lepel! Ez vetett véget Törőcsik Mari és Pécsi Ildikó barátságának Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mint kiderül, mindennek a gyökere Pécsi Ildikó döntése volt, miszerint 1994-ben MSZP-s országgyűlési képviselő lett - írja a Bors.

"Arra fel voltam készülve, hogy a politikai ellenfeleim megtesznek majd mindent annak érdekében, hogy ne sikerüljön megvalósítani a tervemet, de arra nem számítottam, hogy a szakma egy része is ellenem fordul majd. Hogy egyszerűen megtagadnak. Voltak, akikkel nem foglalkoztam, de volt olyan is, akit korábban igen nagyra tartottam, és nem értettem, miért lettem az ellensége, vagy ellenfele. Az egyik ilyen személy Törőcsik Mari volt" – olvasható az írás Blikk által idézett részében, mely szerint innentől Törőcsik Mari számára nem létezett Pécsi Ildikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.