Negyedik születésnapját ünnepelte Tápai Szabina kislánya: megható sorokkal köszöntötte Millát

Forrás: TV2 -
köszöntés Tápai Szabina Kucsera Gábor Kucsera Milla születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyedik születésnapját ünnepelte Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke, Milla. Ebből az alkalomból Szabina érzelmes sorokkal köszöntötte kislányát.

A sportoló számára meghatározó pont volt második gyermeke születése, hiszen akkor vált lányos anyává. Szabina már Milla születésekor érezte, hogy sok minden meg fog változni.

"4 évvel ezelőtt, amikor először a kezemben tartottalak, éreztem, hogy sok minden megváltozik. Bár akkor még nem is sejtettem, hogy te mutatod majd nekem a legnagyobb TÜKRÖT. Ami néha küzdelmes, nehéz is de az a szeretet, ami benned lakozik, az valami varázslatos. A világ egyik legnagyobb CSODÁJA vagy. Köszönöm, hogy engem választottál az anyukádnak. Tűzön-vízen átmegyünk együtt. Boldogságos Szülinapot Kicsikém!" - írta az édesanya.

A fotót ide kattintva lehet megtekinteni.

Tápai Szabina Forrás: TV2

Tápai Szabina legutóbbi bikinis fotója szó szerint felrobbantotta az Instagramot. A háromgyerekes anyukának nagyon megváltozott a teste, ezt pedig a követői sem hagyták szó nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.