"Hóka csontkollekció" - Elképesztően lefogyott Tápai Szabina, beszóltak neki a követői

Tápai Szabina fogyás beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina legfrissebb bikinis fotója szó szerint felrobbantotta az Instagramot. A háromgyerekes anyukának nagyon megváltozott a teste, ezt pedig a követői sem hagyták szó nélkül.

Tápai Szabina a Balatonhoz utazott pihenni, onnan posztolt egy bikinis fotót. A fiatal anyuka látványosan lefogyott, a követői pedig ezt meg is jegezték:

"Csinos nő volt de most nagyon vékony!! Elveszitette szép alakját."
"Jobban áll, ha picit van rajtad több."
"Jujj, de vékony lettél!"
"Nagyon szép vagy, de nagyon sovány."
"Ne fogyj tovább, inkább izmosodj!"
"Nagyon le vagy fogyva Szabina, csak nem beteg vagy?"
"Hóka csontkollekció!" - szóltak a legőszintébb kommentek, de persze akadtak olyanok is, akik a védelmükbe vették Szabinát. Volt, aki azt írta, biztos azért ilyen vékony, mert még mindig szoptat, más pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy Szabina nem kérdezte senki véleményét.

Tápai Szabina már nem így néz ki bikiniben Forrás: Tápai Szabina/Instagram


A háromgyerekes anyuka a támogató kommentekért nagyon hálás volt, szinte mindenkinek válaszolt, vagy küldött egy szívecskét. Egyiküknek ezt írta:
"Magyarországon az emberek úgy érzik, hogy mindig és mindenkor véleményt kell nyilvánítaniuk. Az, hogy például engem, vagy mást ez mennyire érdekel, senki nem kérdezi meg."

2022 februárjában Tápai Szabina és Kucsera Gábor bejelentette, hogy nem szerepelnek többet házastársként, válságban van a kapcsolatuk.

"Jelenleg is vannak problémáink, mélyen vagyunk, de tányérdobálás helyett megembereljük magunkat, és keressük a megoldást" - mondta akkor Kucsera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.