Kulcsár Edina szerint G.w.M róla készült tetoválása is azt bizonyítja, mennyire biztos a kapcsolatukban

G.w.M szerelem Kulcsár Edina Varga Márk tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi is hírt adtunk arról, hogy G.w.M már a testén hordozza Edinát, ráadásul nem is akárhogy, a rapper ugyanis magára varratta szerelme arcképét. Most Edina is megszólalt, és elmondta, számára mit jelent ez a gesztus.

A rapper és a volt szépségkirálynő korábban már készített egy közös tetoválást, a bőrükön viselik egymás nevét, arra azonban Edina sem számított, hogy szerelme egy róla készült portrét varrat magára.

Edina most egy hosszú posztban reagált az erről szóló hírekre, és azt is megmutatta, melyik fotó elevenedik meg Márk hátán. A kismama a bejegyzésben arról írt, hogy számára Márk gesztusa is azt bizonyítja, hogy a szerelme mennyire biztos benne és a kapcsolatukban, és ennél nagyobb ajándékot nehezen tudott volna elképzelni. Edina arra is kitért, hogy szerinte a tetoválás nagyon hűen tükrözi őt, bár még nincs teljesen befejezve. Mint írja, leírhatatlan érzés az, hogy születendő gyermeke édesapja örökre magán viseli az arcképét.

A páros egy héttel ezelőtt árulta el a követőknek, hogy születendő gyermekük egy kislány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.