Farm VIP: Nyertes Zsuzsát csúnyán megalázta Szorcsik Viki és Smaltig Dalma

Smaltig Dalma megalázás Nyertes Zsuzsa Farm VIP Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyertes Zsuzsa a Farm VIP-ben átélt kalandokról mesélt. Összességében jó élményekkel távozott a versenyből, de néhány játékostársa rettenetesen viselkedett vele.

Nyertes Zsuzsa a TV2 Farm VIP 3 piros csapatát erősítette. A hatvanhárom éves színésznőt féltette a családja a megmérettetéstől, ám ő csak azért is belevágott.

Mint kiderült, összességében jó emlékei vannak a nyári forgatásról, de emellett erősen megszenvedte az ott töltött időt. Kolléganője, Szorcsik Viki és az egykori luxusfeleség, Smaltig Dalma már a reality legelejétől gonoszkodtak a színésznővel, ami nagyon megviselte őt.

"Amíg fiatal és szép voltam, megértettem volna, ha engem pécéznek ki. Éreztem is, hogy Vikiék részéről van egyfajta rivalizálás a szépséges kis Andika felé. Na, de én – 63 éves nőként – úgy gondolom, már nem rúgok mellettük labdába, úgyhogy nagyon meglepett, és nem igazán értem, miért én voltam a célpont" – mondta a Story magazinnak a színésznő, hozzátéve, párja annyira kiakadt a történteken, hogy nem is bírta nézni a műsort.

Zsuzsa a történtek ellenére azt mondja, nem tud haragudni Vikire, Dalma pedig a mai napig idegen számára, így az ő szavai kevésbé érintették meg.

"Vikit 20 évvel ezelőtt a Vidám Színpadon ismertem meg. Egy édes, aranyos lány volt, akit a szívembe zártam. Nagyon kemény dolgokat mért rá a sors. Elveszítette az öccsét, a tehetsége ellenére nincs méltó helye a szakmában. Nem sajnálom, mert ezt nem szeretné hallani a számból, de nem tudok rá haragudni. Szinte azonnal megbocsátok neki, bármit mond" - mondta, majd azt is elárulta, a rossz pillanatokban Andi, Lajos, Miki, Norbi és Peti voltak a legnagyobb támaszai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.