"Nem a csicskája vagyok" - Nyertes Zsuzsa nem hagyta szó nélkül Szorcsik Viki kiakadását

Forrás: TV2 -
Nyertes Zsuzsa Farm VIP Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Vikit sokkolta a rendetlenség és a mocsok, amit a társai maguk után hagytak a Farm VIP-ben, Nyertes Zsuzsát pedig Viki stílusa zavarta.

Szorcsik Viki megdöbbent, amikor meglátta, milyen rendetlenséget hagytak maguk után a társai a Farm VIP-ben, és nem is hagyta szó nélkül azt.

n nem tudok koszban, fertőben, gusztustalanságban, hányadékban létezni" - mondta Szorcsik Viki, amikor meglátta, milyen állapotok uralkodnak az asztalon. Fel is hívta Nyertes Zsuzsa figyelmét arra, hogy el kellene kezdeni mosogatni, amit a színésznő nem vett jó néven. "Én vagyok a takarítónő, hogy nekem mondod állandóan?"

Nyertes Zsuzsa leszögezte, ő nem cselédlány Forrás: TV2

"Vikinek van egy stílusa. (...) De hát nem a csicskája vagyok, a csapattársa vagyok, de nem a cselédlánya" - fakadt ki a kamerának Zsuzsa, miközben Viki továbbra is dúlt-fúlt. "Én még soha ilyen trehány emberekkel nem voltam együtt" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.