Biztonsági őrök állták útját Madonna lányának Marc Jacobs New York-i divatbemutatóján

divatbemutató Madonna lánya New York Lourdes Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dráma Marc Jacobs New York-i divatbemutatóján: Madonna lányát nem engedték be a biztonsági őrök. Loudes Leon a barátjával éppen akkor érkezett meg a bejárathoz, amikor a show elkezdődött.

Lourdes Leon este hat órakor jelent meg a Park Avenue Armory épületénél Marc Jacobs New York-i divatbemutatójára, ám a biztonsági őrök nem engedték be őt és kísérőjét. A show éppen akkor kezdődött el, amikor ők megérkeztek, emiatt pedig az őrök nem tágítottak; az sem érdekelte őket, hogy ki a fiatal lány, aki előttük áll.

Az esetről egy videó is felkerült a TikTokra, amelyen hallható, hogy az épület mellett álló emberek közül többen is próbálták meggyőzni az őröket arról, hogy engedjék be a modellt, de hiába, Lourdes és kísérője kénytelen volt elhagyni a helyszínt és visszamenni az autójukhoz.

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw#nyc#nycfashion#madonna♬ original sound - New York Mickey

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.