Madonna lánya még az anyjánál is vadabb dolgokat művel új videoklipjében

Forrás: YouTube -
hasonlóság videoklip Lourdes Madonna Lourdes Leon Lolahol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy Lourdes hasonlít világsztár édesanyjára, Madonnára, nem vitás. Ám nemcsak megjelenését örökölte híres anyukájától, de új videóklipje alapján a furcsaságait is. 

Külsőre és hangjában is kísértetiesen hasonlít egymásra Madonna és a Lolahol művésznéven futó Lourdes, ám másban is visszaköszön az anya a lányában.

Madonna lánya le sem tagadhatná világsztár édesanyját Forrás: YouTube

Úgy tűnik, hogy Madonna lánya, édesanyja sajátos stílusát és viselkedését is örökölte. Új klipjében, mely a Cuntradiction című számához készült, minimum érdekes dolgokat művel.

Egy szál trikóban kuporog egy istálló padlóján elhelyezett matracon, ugyanott kötelet is mászik, hogy aztán egy ló hátán lássuk fetrengeni finoman szólva alulöltözötten, hogy ezek után körtét majszoljon, majd a gyümölcsökkel megrakott asztalon is fetrengjen egyet, majd újabb kötélmutatványok és a homokban kúszás, meg a lovak tükrök előtti futkosása mellett pillangókat fogdosson.

Hiába, a dal címe magyarul "Ellentmondás", és ha minden igaz, a klip ezt is fejezi ki. Vagy nem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.