Sári Évi és Kucsera Gábor újra egymásba szeret? A jósnő szerint igen

Forrás: Kucsera Gábor/Facebook -
Kucsera Gábor Sári Évi jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jósnő szerint Sári Évi és Kucsera Gábor ismét összejöhet.

A sportolóházaspár, Tápai Szabina és Kucsera Gábor még február első napjaiban jelentette be, hogy külön utakon folytatják tovább. Mint kiderült, mindkét fél hűtlen volt a házasságukban, és mára úgy érzik, menthetetlen a helyzet.

A páros már korábban is szakított, akkor Gábor Sári Évivel alkotott egy párt 2009 és 2012 között. Bár a gyerekvállalás is szóba került köztük, Gábor végül visszament Szabinához.

Kucsera Gábor Forrás: Kucsera Gábor/Facebook

Most viszont, hogy Kucsera Gábor szíve ismét szabad, a sztárok jósnője, Müller Rózsa egy meglepő, lehetséges fordulatra figyelmeztetett Sári Évivel kapcsolatban:

- mondta a jósnő a Hot! magazinnak, hozzátéve, hogy a jóslata alapján Kucserának és Szabinának együtt kellene maradnia.

"Nincs olyan szerelem, ami ne múlna el egy idő után, a helyét átveszi a barátság, a szeretet, a tisztelet, és a közös gyerekek érdekei mindenekfelett állnak. Jobb lenne, ha odafigyelnének a gyerekeikre. Szerintem semmilyen körülmények között nem lenne szabad elválniuk" – mondta Rózsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.