Megható családi fotó: hármasikreivel látogatott haza Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi Vajdaság fotó anyák napja család
Rúzsa Magdi hármasikreivel és férjével, Vilmossal látogatott haza a Vajdaságba. Az emlékezetes napról fotó is készült, amit az énekesnő a közösségi oldalán osztott meg. 

Rúzsa Magdi hármasikrei tavaly februárban látták meg a napvilágot: Lujza, Keve és Zalán, akikről édesanyja néhány alkalommal osztott már meg fotót a közösségi oldalán.

Anyák napja alkalmából az énekesnő szülőhazájába, a Vajdaságba látogatott el a családjával, hogy megmutassa gyermekeinek, hol nőtt fel az édesanyjuk.

"Mégiscsak van valami ebben a vajdasági levegőben, létben, ami megbabonáz újra és újra, a maga szomorú, olykor meg vidám múltjával együtt. Sose hittem volna, hogy könnybe lábadt szemmel fogom majd megmutatni a gyerekeimnek ezt a naplementét, ami csak egyedül itt van a világon. S közben nézem az arcukat s látom bennük a Krivajban békászó kicsi Magdit, meg a Horgász-szigeten betyárkodó kicsi Vilit. Aztán összemosódik előttem a kép és elcsukló hangon mondom: No, itt született anya meg apa" - írta a fotó mellé Magdi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.