Rúzsa Magdi magára is jobban vigyáz, amióta megszülettek hármasikrei

Forrás: Papp László Sportaréna -
Rúzsa Magdi egészséges táplálkozás család koncert anya egészség énekesnő hármasikrek gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi boldog édesanyja hármasikreinek, ám amióta gyermekei megszületettek, a saját egészségét is sokkal fontosabbnak tartja, jobban odafigyel a családja mellett önmagára is. 

Rúzsa Magdi hármasikrei születése óta mindent az anyaságnak rendel alá, ám egy ideje megint koncertezik, melyben sokat segít neki, hogy rengeteg segítséget kap a kicsik ellátásában.

"Mostanában a koncertekre utazva és a hazaúton is eszembe jut, hogy várnak rám otthon, nem mehetek bele veszélyes helyzetekbe" - mondta el Magdi a Nők Lapja Egészségnek, emellett arról is beszélt, hogy nagyon odafigyel arra, mivel eteti a családját, többek között agyonvegyszerezett zöldségeket és hormonokkal teletömött húsokat sem szokott vásárolni.

Rúzsa Magdolna Forrás: Papp László Sportaréna

Az orvosi vizsgálatokat sem hanyagolja el az énekesnő:

"Évente egyszer csináltatok egy vérképet és egy teljes körű kivizsgálást egy orvosi centrumban. Észrevettem magamon, hogy amióta velünk vannak a babák, már magamat is jobban féltem, hiszen még hosszú évtizedekig feladatom van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.