Palik László Három igazság Palikék Világa by Manna Dombóvári Vanda Konyári Edinka
A Palikék világa by Manna Három az igazság című műsorát Palik László mellett eddig Wágner Tamás és Kanyári Edinka vezette. Az utóbbit váltja a második évadban az RTL egykori műsorvezetője, Dombóvári Vanda. 

2021-ben indította el Palik László a YouTube-on a Palikék világa by Manna néven csatornáját, melynek egyik műsora a Három igazság, melyet 3 műsorvezető vezet.

Palik mellett eddig Wágner Tamás és Konyári Edinka kérdezte a sztárokat, ám ez a második évadban megváltozott. Edinka helyett egy másik, ismert nő ül majd a vendégekkel szemben: az egykori tévés, Dombóvári Vanda, aki korábban az RTL-nél vezetett műsort.

Palik László Forrás: --

Erről a második évad első adásának elején Palik László így beszélt:

"Ma másfél éve, hogy elindítottuk a csatornánkat. Ebben a másfél évben, az egész csecsemőkorunkban, az élet legnehezebb részében velünk volt a családban Konyári Edinka. Nagyon szépen szeretnénk megköszönni neki, hogy az ápolásban, a kis pelenkázásunkban és a felnövekvésünkben segített és velünk volt, és további sok sikert kívánunk neki az élete következő periódusaiban a kalandjaihoz. Ezzel egyetemben új családtagot is avatunk a nap folyamán, méghozzá Dombóvári Vandát. Szia, üdvözlünk a mi világunkban!"

Az évad első adásának vendége Xantus Barbara volt, aki többek között arról is beszélt, miért vált el 20 áv házasság után Szurdi Miklóstól, és hogy ezt miért nem tartja önzésnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.