Kisfia kísérte az oltár elé Dombóvári Vandát: különleges ruhában mondta ki a boldogító igent

Forrás: Spotlight Media -
esküvő házasság boldogító igen Dombóvári Vanda RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dombóvári Vanda különleges ruhában mondta ki a boldogító igent szerelmének, Jánosnak. Az egykori műsorvezető azt is elárulta a Best magazinnak, hogy kisfia kísérte az oltár elé, és további részleteket is elárult életük nagy napjáról.

Korábban mi is hírt adtunk a mindig vidám műsorvezető és férje nagy napjáról. Dombóvári Vandáék 70 vendéget hívtak meg az esküvőjükre, és azt már nyáron tudták, hogy nem fognak azzal foglalkozni, mit illik és mit nem, csak az számít, ők hogyan képzelik a nagy napjukat. A gyönyörű tévés most a Best magazinnak mesélt az esküvő részleteiről:

"A fesztelenségünk, a jókedvünk átragadt a hetvenfős vendégseregre, akik legalább annyira fontos szereplői voltak a házasságkötésünknek, mint mi magunk a násznéppel.

És ugyan én még éppen készülődtem, amikor ők már megérkeztek a helyszínre, drága Jánosom fogadta őket helyettem is. Rekordidő alatt készültem el, szerintem ilyen gyorsan menyasszony még nem öltözött fel. Az az igazság, hogy alig vártam azt a pillanatot, hogy meglássam Jánost, aki az oltárnál várt rám..."

– mesélte Dombóvári Vanda, majd így folytatta:

„A ruhát Jánostól kaptam ajándékba. Mikor elújságoltam neki, hogy megtaláltam a tökéletes darabot,
ami önmagában annyira díszes és csillogó, hogy még ékszer sem kell mellé, egyből mondta, szeretné
ő megvenni. Egy igazi lovag... Viszonzásul pedig megkapta tőlem az öltönyt, ami remekül állt rajta"

Forrás: Spotlight Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.