Két nyelve van a lánynak: kígyókat megszégyenítő módon eszi a spagettit - Videó

kígyó nyelv videó Vii Duquette spagetti
Vii Duquette olyan videót töltött fel a TikTokra, ami már több mint nyolcmillió megtekintésnél jár: ennek egyik fő oka, hogy a tetoválóként dolgozó lány nem akárhogy eszi a spagettit kettévágott nyelvével.

Spagettit enni hétköznapi dolognak számít, de egy olyan nyelvvel, amit a kígyók is megirigyelnének, teljesen más kontextusba helyezi ezt az egyébként egyszerű tevékenységet.

A floridai hölgy, Vii Duquette azzal hívta fel magára a TikTok-felhasználók figyelmét, hogy feltöltött egy olyan videót, amelyen kettévágott nyelvével spagettit eszek. A látvány nem mindennapi, eddig több nyolcmillió megtekintésnél jár a bizarr felvétel.

Vii nem a genetikának köszönheti egyedi nyelvét, ő maga döntött úgy, hogy kettévágatja azt:

A kommentelők nagy része rajong Vii külsejéért, ő pedig szívesen mutatja meg kígyókat megszégyenítő nyelvét.

@viiduquette Eating noodles is so fun now #tonguesplit#eatingramen#ramen#noodles#snake#blblbl#tonguetricks#grabbyhands♬ Say whaaat? - Comedy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.