Ezen a napon állítsd fel a karácsonyfádat, ha el akarod kerülni a balszerencsét

karácsonyfa díszítés balszerencse ideális nap
Szakértők elárulták, hogy mikor kell pontosan felállítani a karácsonyfát az ünnepi időszakban.

A legtöbben már november közepén karácsonyi lázban égnek, igyekeznek minél korábban elkezdeni a dekorálást, esetleg a fát is megveszik már ebben az időszakban. Olyan is akad, aki még december előtt feldíszíti a karácsonyfát. A szakértők azonban most elárulták, melyik a legjobb időpont erre.

Szerintük a december elseje nem ideális nap a karácsonyfa felállítására, ehelyett azt javasolják, hogy várjunk még egy kicsit a díszítéssel.

Ha el akarod kerülni a balszerencsét, akkor ezen a napon állítsd fel a karácsonyfádat Forrás: Shutterstock

A hagyomány szerint az advent a karácsonyt megelőző negyedik vasárnapon kezdődik. Ez azt jelenti, hogy a fa felállításának ideális időpontja november 27-től december 3-ig változhat.

Idén a legmegfelelőbb nap december 3-ra esik. Tehát ez a legjobb alkalom a karácsonyi hangulat megteremtésére, a fa felállítására - írja az Express. A babonák szerint, ha nem ezen a napon díszítünk, az szerencsétlenséget hozhat.

Ezek is érdekelhetnek:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.