csillagjegy horoszkóp ezotéria kínai horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tigrisnek rengeteg elintézetlen feladata marad novemberre, a Nyúlnak pedig fel kell vállalnia az érzéseit, hogy megtalálják az új lehetőségek. Íme, kínai horoszkópunk novemberre.

November folyamán sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, mint az elmúlt időszakban. Itt az ideje, hogy a figyelmedet az eddigiektől eltérő dolgok felé fordítsd. Nemcsak a külsőségek, hanem a lelki dolgok is fontosak, és a szellemi fejlődést sem kellene hanyagolnod. Olvass és művelődj minél többet!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Bivaly

Teremtsd meg a belső harmóniát, ez segítségedre lesz abban, hogy a zűrzavarosnak tűnő helyzeteket is végre tisztán lásd. Emberi kapcsolataid kiemelt szerepet kapnak, fontos lesz, hogy bátran mutasd ki érzelmeidet, mondd ki nyíltan a gondolataidat, beszélgess a szeretteiddel.

Tigris

Rengeteg elintézetlen feladatod maradt októberről, így novemberben nem lógathatod a lábad. Elvarratlan szálak sokasága lóg a levegőben, járj mindennek a végére. Nézz utána, hogy hivatalos ügyeid rendben vannak-e, nem felejtkeztél-e el valamiről. Szellemileg új távlatok nyílnak meg előtted.


Nyúl

Vállald fel az érzéseidet, így olyan új lehetőségekre lelsz, amelyek eddig rejtve voltak előtted. Karakán vagy és őszinte, ezzel meg tudod hódítani az emberek szívét, és még azok is támogatóiddá válnak, akik eddig nem nézték jó szemmel a cselekedeteidet.


Sárkány

Itt az idő, nincs tovább! Kezdd el sürgősen lebontani a magad köré épített falakat, különben végleg belesavanyodsz jelen helyzetedbe. Bár lehet, hogy most úgy gondolod, jó ez így neked, de ha leülsz egy csendes estén, és alaposan átgondolod a dolgaidat, rá fogsz jönni, hogy nem elégedhetsz meg ennyivel!


Kígyó

Mondd ki az igazat, tartsd magad a valósághoz. Azért, mert sokan félrebeszélnek a környezetedben, neked még nem kell asszimilálódnod! Új utak nyílnak meg novemberben, de tiszta szívvel csak akkor léphetsz rá valamelyikre, ha őszintén vállalod önmagad és a gondolataidat.



Novemberben sok mély és fontos beszélgetésre kerül sor közted és azok közt, akik fontosak számodra. Ez a magánéleted mellett az üzleti, szakmai téren is nyomatékos helyet kap a mindennapok során, tisztáznod kell rengeteg dolgot, amelyeket egy ideje csak halogattál. Mire vársz még?


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Kecske

Nem jellemző rád, hogy túlzottan a lelkiségre építsd a jövődet, de most olyan helyről kapsz érzelmi impulzusokat, amelyek alapos átértékelésre adnak okot. A Holdhónap végére más színben fogod látni a világot, gyökeresen meg fogod változtatni a véleményedet néhány dologgal kapcsolatban, de ez csak előnyödre válik.


Majom

Mostanában kicsit túl sokat rágódtál a múlt eseményein, ideje, hogy a jelent és a jövőt teremtsd meg magadnak. Olyasvalakit állíthatsz céljaid mellé támogatóként, aki hatalmas lelki erővel segíti lépteidet, ráadásul érdekes és hasznos tanácsokkal lát el. Figyeld mások mondandóját, tanulhatsz belőle!


Kakas

Sok stresszes helyzeten vagy túl, s már november első felében is fáradt leszel. Épp ezért kiemelt szerepet kap az életmód-változtatás, új táplálkozási szokások felkutatása és alkalmazása. Vedd rá a környezetedet, hogy tartsanak veled, együtt sokkal nagyobb a siker és az öröm érzése.


Kutya

Hajlamos leszel szétforgácsolni az erődet, pedig nem célszerű ezt megtenni, hisz közeledik az év vége, neked pedig egyre több feladatod akad. Az egyetlen járható út, hogy összeírod a tennivalóidat, sorba rendezed a dolgaidat, és ha valamivel nem boldogulsz, bátran kérj segítséget másoktól, nem fogod megbánni.


Disznó

Ebben a Holdhónapban sokszor fogsz bizonyos dolgokat félreértelmezni, akár önmagaddal, akár más emberekkel vagy élethelyzetekkel kapcsolatban. Döntéseidet elhamarkodottan hozod meg, pedig senki sem siettet. Mielőtt elszalad veled a ló, állj meg, és aludj egyet. Most nincsenek kardinális kérdések, ráérsz kicsit halogatni az ügyeidet.


Forrás: www.ezoterikus.hu


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.