Fehérneműk az ünnepekre - Így válassz a pasidnak!

fehérnemű ajándék alsónadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitörnél a fecskék lohasztó kényelmességéből? Keresd meg azt a fazont, ami nemcsak kényelmes, hanem mutatós is! 10 szexi fehérnemű karácsonyra – a kedvesednek.

Alsónadrágot ajándékozni még sok év együttélés után is igazi kihívás, hiszen a férfiak a látvány helyett a kényelemre esküsznek. Mi lehet jobb az imádott, ám unásig hordott/fakult/kinyúlt boxernél? Első lépésként lődd be azt a fazont, ami szóba jöhet nála. Hagyományos slip, ami nem szorítja el a combját? Vagy fiatalos boxer, ami stabil tartást biztosít a férfiasságának? Ma már nincs lehetetlen küldetés a férfi fehérneműk világában sem, így a fazonokon helyett a színre és az anyagra teheted a hangsúlyt választáskor.

Kísérletezz izgalmasabb színekkel!

Egy sötét színű fehérnemű ideális választás a téli szezonra, hiszen jobban kombinálható a felsőruházattal. A piros szín is tökéletes alternatíva – karácsonyra és a hálószobába egyaránt.

1. H&M 2.990 forint, 2. Tezenis, 3. Intimissimi 19.90 font
4. bigyoshop.hu 2.250 forint, 5. boxershop.hu 2.990 forint

Gondolj a kényelemre is!

A röpködő mínuszokban jól jön egy extra hosszú szárú, kifejezetten téli boxeralsó, ami jégeralsó nélkül biztosítja neki a megfelelő hőmérsékletet odalent. A fenékvarrás nélküli fazon extrakényelmes, a széles gumijú alsónadrág pedig stabil tartást biztosít, hiszen a gumi évek múlva sem fordul el benne.

1. Intimissimi 11 font, 2. Springfield 12.99 font, 3. Pull & Bear 3.595 forint
4. J.Press 2.490 forint. 5. J.Press 4.790 forint

Válassz bőrbarát anyagot!

Nem csak a nők szenvednek a kényelmetlen fehérneműtől. A műszálas vacakok helyett voksolj inkább a magas pamut- vagy bambusztartalmú alsóneműkre. Ezek kellemes friss érzést nyújtanak a bőrnek, és még a kellemetlen szagok kialakulását is megakadályozzák.

10 szexi alsónadrág karácsonyra - Jó válogatást!

varrás nélküli boxeralsó_jpress_4790.jpg
szmoking boxer_intimissimi_ £19.90.jpg
boxeralsó_h&m_2990.jpg
2darabos boxer csomag_pull&bear_3595.jpg
freegunmintás boxeralsó_boxershop.hu_2990.jpg
karácsonyi mintás boxer_tezenis_.jpg
alsónadrág_jpress_2490.jpg
boxer_springfield_12.99€.jpg
boxeralsó_intimissimi_£11.00.jpg
cukor férfi alsó_bigyoshop.hu_2250.jpg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.