fashion week tűsarkú cipő Dobó Kata lábbeli stílus cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Strasszok, szegecsek, csipke, arany és ezüst - mindegy, hogy tűsarkakon vagy balerinában tipegsz, ilyen stílusú cipőkben nem lőhetsz mellé az ünnepek alatt!

A céges karácsonyi buli lehet az az este, amikor leteszteled, mennyire kényelmes az ünnepi alkalmakra vagy szilveszterre beszerzett lábbelid. Ha pedig még nem döntöttél, íme egy kis inspiráció. A fémesen csillogó és a strasszos darabok mellett idén a csipkebetétes lábbelik is hódítanak. Ha szandál mellett döntesz, akkor ügyelj a harisnyaválasztásra, ha pedig bokacsizmára vagy bokapántos magas sarkúra voksolsz, akkor alaposan nézd meg magad indulás előtt a tükörben. Ez a fazon ugyanis vastagabbnak mutatja a bokát, így ilyet csak akkor válassz, ha nem bánod, hogy oda irányul a figyelem. Ha pedig megvan a tökéletes lábbeli, akkor a ruhán nem is kell sokat agyalni, hiszen a következő darabok annyira ütősek, hogy egy kisfeketével bármelyiket bátran viselheted!

Magas sarkak szexi lányoknak

Ha valami különlegesre vágysz, de mégsem kedveled a nagyon extrém darabokat, akkor is van miből válogatnod ebben a szezonban.

1. Zara - 19.995 Ft, 2. Mango - 17.995 Ft, 3. Deichmann - 9.990 Ft
4. Bershka - 12.995 Ft, 5. Dobó Kata by REKAVAGO - 54.990 Ft

Extra csillogás és merész fazonok

Szupermagas tűsarkak, rengeteg csillám és cipzáras bokaszandál - idén szilveszterkor egyikkel sem hibázhatsz!

1. Deichmann - 9.990 Ft, 2. Bershka - 13.995 Ft, 3. Mango - 39.995 Ft
4. Buffalo - 119 euró, 5. H&M - 12.990 Ft

Kényelmesen is elegánsan

Ha számodra a kényelem az első, akkor is viselhetsz elegáns darabot: a fémes színek mellett az egyszerű fekete is elegáns, de csak akkor, ha egy kis csillogással van megbolondítva.

1. Mango - 21.995 Ft, 2. Zara - 8.995 Ft, 3. SMH Humanic
4. Zara - 9.995 Ft, 5. Stradivarius - 6.995 Ft

Így választ cipőt Dobó Kata

Kata a napokban mutatta be első cipőkollekcióját, így nem is csodálkozunk azon, ha nagyon belelkesül, amikor szóba jönnek a tűsarkak. "Amióta anyuka lettem, a kényelmes darabokat részesítem előnyben, hiszen fontos, hogy 'balesetmentesen' közlekedjek. Egyébként a klasszikus, nőies vonalat kedvelem. Az ideális darab számomra az, ami öt év múlva is cipő lesz, mert nem megy ki a divatból. Louboutintól például rengeteg cipőm van, és a Prada darabjait is imádom, bár ők mindig az utolsó divat szerint tervezik a kollekciójukat. A legdrágább cipőm, ha jól emlékszem, egy Manolo Blahnik darab volt, egy igazi, klasszikus, fekete körömcipő..."

Dobó Kata és Vágó Réka közös kollekciójához kattints a fotóra! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.