Újítsd fel a megunt díszeidet mákkal!

mák Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? tippek-tanácsok mákos bejgli karácsonyfadísz dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nóra, a Life.hu sztárszerzője a mákos bejgli mellé teszi le a voksát, és a régi karácsonyfadíszek látványos felújítására ajánl egy mákos megoldást.

Ha már elegendő mákos bejglit sütöttél, és még mindig nem fogyott el a szürke sörétre emlékeztető magyar csodafegyver, mákosítsd el a környezeted! A tréfát félretéve: egyszerű dekortippet adunk, amihez nem is kell semmi más, csak ragasztó és mák.

Erdélyi Mónika adventi tippje december 12-re:

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Édes kísértés: csokoládéfondü
"Nincs az évnek olyan szakasza, órája-perce, amikor egy jól elkészített csokifondü ne esne jól.
Ám az igazi az, ha télen a tálat melegítő mécses lángja meghitt hangulatot teremt, és akkor kezdjük a mártogatást... Legalább egyszer egy évben engedjünk a kísértésnek és élvezzük a barátainkkal a bocsánatos bűnbeesést, vidám csevegés közepette. Ki is tudna nemet mondani, amikor a legédesebb illatok gomolyognak, amint az étcsokoládé a tejszínnel és a narancshéjjal csábítóan bűnös elegyet alkot. A csokoládéfondü jól harmonizál például a déligyümölcsökkel: narancs, füge vagy banán, minden, ami télen amúgy is gyakran a tányérunkra kerül. Csokival bevonva finom, könnyű gyümölcsös praliné lesz belőlük. Ha csak egyszer mártjuk a csokiba, még az alakunk miatt sem kell aggódnunk, ha azonban ismételten, akár több alkalommal is megfürdetjük a gyümölcsöt a csokoládéban, már az élvezet veszi át a főszerepet. Hiszen mi számít ilyenkor a leginkább: az együttlét, csevegés apró semmiségekről vagy épp az élet nagy dolgairól! A köztünk lévő gőzölgő csokisfazék ugyanis gyorsan oldja a nyelvet és felettébb kommunikatív atmoszférát teremt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.