kesztyű elegáns ruhadarab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is annál csúnyább, mint amikor az ünnepi szerelést elrontja a kabát, vagy éppen a csinos szövetkabáthoz húzott egyszerű kötött vagy netán sportos kesztyű! Éppen ezért most körbenéztünk a bőrkesztyűk piacán. Lepd meg magad karácsonyra egy csinos darabbal, de ajándéknak is tökéletes egy jól eltalált bőrkesztyű. 

Sajnos a téli hideget valahogyan át kell vészelni, jobb híján alaposan és rétegesen kell felöltözni. Hogy az öltözködés funkcionális része ne menjen az esztétikum rovására, nem árt alaposan megválasztani az egyes darabokat. Nem elég a céges vagy a családi ünnepre beszerezni egy csinos kis feketét, egy pöpec cipőt, meg kell találni a hozzá leginkább passzoló kabátot, fejrevalót és kesztyűt. Utóbbi terén nem foghatsz mellé, ha a bőrből készült, minőségi darabok között keresgélsz. Bár egy valódi bőrkesztyű ára borsos, mégis jó befektetés, hiszen több évre egy minden télen viselhető, időtálló darab birtokosa lehetsz.

1. Dents 60,28 euró, 2. F&F 4.890 forint, 3. H&M 12.990 forint
4. Moschino Cheap And Chic 143,84 euró, 5. Zara 5.995 forint, 6. Zara 6.995 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.