fehérnemű karácsony ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén karácsonykor meglepnéd a kedvesed egy igazán vadító fehérneművel? Hozd összhangba a te vágyaidat és az ő igényeit, hogy sokszor élvezhesd a szédítő látványt...

Egy különleges fehérnemű szett a hideg téli estéket könnyen ki tud zökkenteni a megszokásból. Az izgalmas felavatás után azonban sokszor örökre nyomuk vész az ajándékba kapott csábító csipkecsodáknak és a leopárd mintás daraboknak. Ha idén karácsonykor olyan fehérneműre voksolnál, amit a kedvesed hordani is fog, tartsd be a három alapszabályt!

1. Ne rugaszkodj el nagyon a hétköznapoktól!

Párod csak fehér pamut melltartót hord? Ne várd el tőle, hogy beinduljon egy latex nővérke jelmeztől a karácsonyfa alatt. Válassz inkább szolid csipkével díszített fazont, esetleg próbálkozz egy színes alapdarabbal. Ügyelj rá, hogy a díszítőelemek ne a kényes területekre (mellbimbó, hüvely) essenek, így kedvesednek sem kell feladnia a kényelmet az izgalomért.

1. Pamut makramé - Intimissimi 17.99 font, 2. Csipkemeltartó - Triumph
3. Csipkemelltartó - Women'secret 24.99 euro

2. Nyomozd ki a méretét!

Te is a kétkezi módszerrel méred le a boltban, hogy megfelelő lesz-e a kosár? Bár a fehérneműt eladó lányokat sok mindenre kiképezték, a gondolatolvasás még mindig nem munkaköri kötelességük. Ha azt szeretnéd, hogy a szexi bugyi-melltartó kombó mindennapos legyen az életetekben, inkább nyomozd ki a valódi mellméretet. (Életmentő tipp: a legtöbb melltartóban a kapcsos rész közelébe helyezik a címkét.) Nincs rosszabb, hogy bő/tág/bevágó melltartónál!

1. Pushup melltartó - H&M 3.990 forint, 2. Szexi melltartó - Victoria Secret 55 dollár

3. Lépj túl a bugyikon!

A fehérnemű boltok már régen nem csak cicifixeket és alsóneműket árulnak. Egy szexi harisnyakötő, egy szemmaszk vagy egy selyemkimonó akár jobban beindíthatja a fantáziáját, mint a sokadik csipkés melltartó. Körítsd az ajándék mellé egy egész estés meglepetést, és nyert ügyed van – talán egész évre!

1. Kimonó - H&M 5.990 forint, 2. Harisnyatartó - Konkurencia 3.599 forint
3. Harisnyakötő - Intimissimi 6.49 font

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.