Randevúk, izgalmas kalandok - Szerelmi horoszkóp júliusra

csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szingli Nyilasok egyszerre több vasat is tartanak a tűzben júliusban, a Vízöntők szerelmi életében pedig igen nagy fordulatok követik egymást.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Páros: A kánikula beköszöntével kissé feszültebb leszel, így igen könnyen kialakulhat pár konfliktushelyzet párod és közted. Még szerencse, hogy igen gyorsan lenyugodnak a kedélyek. Menjetek el nyaralni, a sok együtt töltött idő helyrehozza a dolgokat köztetek.
Páratlan: Randevúkra és flörtökre vágysz? Rendben, ám alaposan válogasd meg, kivel találkozol, és milyen információt mondasz el magadról. Megeshet, hogy egy arra érdemtelen személy tud meg rólad többet, mint kellene. A titkaidat most tartsd meg magadnak.

Tipp: A titkok tesznek igazán izgalmassá! Ha tényleg érdekli a másikat, ki és mi vagy, fel akar majd még jobban fedezni.

Bika

Páros: Kapcsolatodban minden a helyén van, igazán nincs okod aggodalomra. Tervezzetek sok közös programot, és próbáld kedvesed minden kívánságát teljesíteni. Bűvöld el, úgy, mint régen.
Páratlan: Legyen vége a szingli korszaknak, s ha eddig tudatosan halogathattad a szerelem beengedését életedbe, akkor ideje, hogy lebontsd a vastagra épített falakat. Ideje elfogadnod, hogy nem vagy magányra kárhoztatva!

Tipp: Add át magad a lelki és testi élvezeteknek, ne mondj semmire nemet.

Ikrek

Páros: Párkapcsolatodban játssz mindig őszintén és nyílt kártyákkal, főleg akkor, ha új ismeretség lehetősége bukkan fel a nyár derekán. Társad nem azt érdemli, hogy másodhegedűst tarts mellette, igaz?
Páratlan: Szingliként nem esélyekről, hanem garantált szerelemről beszélhetünk, a párban élőkkel ellentétben itt nincs ok a titkolózásra. A probléma legfeljebb abban teljesedhet ki, hogy leendő kedvesed és a te lakóhelyed között meglehetősen nagy a távolság. De a szerelem nem ismer akadályokat, igaz?

Tipp: Tudd, hol van a határ, és azt tartsd is be!

Rák

Páros: Ha karriered terén nem is, de párkapcsolatodban szerencsére megtalálhatod a kiegyensúlyozottság és harmónia érzését, élj ennek lehetőségével, halmozd el kedvesedet szeretettel. Mindazt, amit most nyújtasz neki, visszafelé is megkapod.
Páratlan: Ha még keresed a lelki társad, az igazit, a Nagy Ő-t, akkor mutasd meg valódi, egyben harmonikus arcodat a nagyvilágnak, ezzel bárkit levehetsz a lábáról. Még az is megeshet, hogy olyasvalaki akad a hálódba, aki már egyszer próbálkozott nálad.

Tipp: Csak önmagadat add, az igazi, érzelmes Rákot, gátlások nélkül.

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Páros: Nyugalmas, harmonikus napok követik egymást, az eltervezett dolgok éppen úgy és akkor sikerülnek, ahogyan megálmodtad. Viszont megeshet, hogy kedvesednek különleges igényei támadnak, de mivel téged is vonz az újdonság varázsa, most semmire ne mondj nemet.
Páratlan: Még a magányosok táborát erősíted? Sürgősen felejtsd el a szingli létet, mondj igent minden randira. Ne ítélj elsőre vagy külsőre, adj lehetőséget arra, hogy más oldalát is megmutathassa az, aki próbálkozik nálad.

Tipp: Egy új parfüm, egy különleges és bódító illat most csodákat tehet.

Szűz

Páros: Július van, tombol a kánikula, egy percig se lazsáljatok otthon, szervezz minden hétvégére valamilyen egyedi programot, sőt, az sem baj, ha az izgalom látszólag elmarad, elég az is, ha elviszed kedvesed otthonról egy csendes helyre, ahol csak te vagy, így rád fog koncentrálni.
Páratlan: Magányos farkasként se a négy fal mellett dönts, keress olyan szórakozóhelyeket szintén párvadászaton lévő barátnőiddel, amelyek elsősorban a facér fiúk lelőhelyének számítanak. A nyári kánikulában ne ess túlzásokba, a dögös helyett szolidabb ruhákat válassz, az igazid erre fog bukni.

Tipp: Tüzes vörös és mély dekoltázsok helyett válassz természetes zöldet és napsárgát a csábításhoz.

Mérleg

Páros: Ha egy cseppet is azt érzed, bizony van mit javítani társkapcsolatodon, akkor itt az ideje egy kiadós párbeszédnek. A viszony abszolút menthető, de a struccpolitika felesleges. A kánikula talán párod szívét is megnyitja, remélheted, hogy végre hajlandó lesz elmondani, mi a baja.
Páratlan: A hónap legeleje nem kedvez új kapcsolat kialakításának, ám, ami késik, nem múlik. 12-ét követően fordul a kocka, s azon találod magad, hogy több udvarló közül kell választanod, mely nem is lesz olyan könnyű.

Tipp: Légy megfontolt és toleráns, a kapcsolatépítés e kettő nélkül még most sem fog menni.

Skorpió

Páros: Meglehetősen sokszínű időszak vár a kapcsolatban élő Skorpiókra. Lesznek jó és rossz napok, kisebb-nagyobb konfliktushelyzetek, kérdőjeles pillanatok, s most feldobod a labdát, azt várva, párod kimondja, hogyan tovább.
Páratlan: Fura ez a hónap, hisz aki neked tetszik, annál nem te vagy nyerő, akinek pedig épp te jönnél be, azt a hátad közepére sem kívánod. Olyan ez, mint egy ördögi kör, mindenki a másikra vágyik, és senki nem ér el sikert. Talán ideje lenne változtatnod a stratégiádon, pl. lejjebb helyezni a mércét.

Tipp: Muszáj tisztáznod magadban, mit is vársz egy kapcsolattól. A válasz benned van, nem a külvilágtól fog megérkezni.

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Páros: Karrier terén változékony, de hathatós időt mutat a nyár dereka, ám a szerelemben egyenesen kivirulsz, minden újdonságra befogadó leszel. Bizony most könnyen megeshet, hogy egy szerelmi háromszögben találod magad, ahol nehéz lesz dönteni.
Páratlan: Többször olyan szituba keveredsz, hogy vagy senkid nincs, vagy egyszerre akár két vagy három pasi is csapná a szelet neked. Nem erre vágysz, de miért ne tartanál több vasat a tűzbe? Tedd próbára az összes jelentkezőt, mit veszíthetsz?

Tipp: Készíts idő- és helyszíntáblázatot a randikról, a fiúkról, nehogy lebukj!

Bak


Páros: Érzelmek terén sajnos nem lesz kifizetődő az, ha minden vágyadat és akaratodat társadra próbálod zúdítani, ez csak vitákat generálhat köztetek. Ha csak a magad érdekeit nézed, akkor egy idő után ráunhat arra, hogy mindig van valami problémád, és besokallhat az örökös elégedetlenségtől.
Páratlan: Légy teljesen nyílt és őszinte minden induló kapcsolat esetén. Olyan időszakot élsz, amikor füllenthetsz apróbb dolgokról, de hamar lebuknál, annál kellemetlenebb pedig nincsen.

Tipp: A férfiak szeretik az őszinteséget, az egyenes beszédet, ezzel most nem tévedhetsz!

Vízöntő

Páros: Mozgalmasnak ígérkezik július hava, érzelmek terén meglehetősen nagy fordulatok követik egymást. Kiszámíthatatlanok az események, a végleges elkötelezettség, vagy akár a szakítás is megtörténhet. Egy biztos, az utolsó szó a tiéd, bárhogy dönts is!
Páratlan: Ha még nincs melletted vágyott társad, robbanásszerűen érkezhet meg egy kapcsolat. Olyan körülmények között találkozhattok, amelyet először kellemetlennek és hátrányosnak érzel magadra nézve, és csak később érted majd meg a helyzet fontosságát.

Tipp: Sodortasd magad az árral, hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek veled.

Halak

Páros: Társkapcsolatodban erőteljes lendületet kapnak az érzelmek, lelki és testi szinten egyaránt pozitív változásokon mentek keresztül. Ha tehetitek, töltsék házon kívül az összes hétvégét. Menjetek ide-oda, táncoljatok, sétáljatok, tartsatok újra első randevút.
Páratlan: Ha a hónap elején még magányos vagy, nem kell pánikolnod. Július 8-tól kiváló napok követik egymást, flörtölj, randevúzz. Találkozhatsz egy olyan idegennel, aki nagyon felkelti az érdeklődésedet.

Tipp: Mutasd meg és mondd ki, amit érzel, ne titkolj el semmit a másik elől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.