Heti horoszkóp 2024. március 4-10.: Örülj, mert a bolygók szerencsét szimbolizálnak

energikus, boldog nő, horoszkóp, boldogság, mosoly
Shutterstock - Martin Lauge Villadsen
csillagjegyek asztrológia heti horoszkóp ezotéria
A Nyilasokat két együttállás zavarja majd össze: pénteken a Merkúr-Neptunusz, vasárnap a Nap-Hold, a Halakat viszont újításra sarkallja. Íme, a heti horoszkópod.

A Szüzeknek feladja valami a leckét ezen a héten, és el is bizonytalanodnak. Ezzel szemben a Mérlegeknek remek hetük lesz, élvezzék ki. Nézd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Március első hete két nagy téma körül forog: 1. A hajthatatlanság és a következetesség közötti különbségtétel képessége elengedhetetlen, mert ez most a zsebedre megy. Mindez azt jelenti, ha merev, vagyis hajthatatlan vagy, akkor anyagi kár ér. 2. Az intuíció bármennyire is megfoghatatlan, mégis nagyon hasznos. Ezt erősíti meg a pénteki Merkúr-Neptunusz együttállás és a vasárnapi újhold a Halakban. 

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Erre a hetedre rányomja bélyegét egy Mars-Uránusz kellemetlen fényszög. Igaz, ez csak szombaton lesz, de te már a hét elejétől érezheted a hatását. Valószínűleg a leginkább az frusztrál, hogy a munkádban gyors reakciót várnak tőled, holott jobban szeretnéd, ha lenne időd átgondolni a választ. Keresd meg a kompromisszumos megoldást! 

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Nem kellene azzal foglalkoznod, hogy mások miről panaszkodnak. Neked a saját szekeredet kell tologatnod. Nagyszerű új távlatok nyílnak meg előtted, amelyekkel élj akkor is, ha munkahelyet keresel, és akkor is, ha biztos a helyed! Ne feledd, mindig van és lehet jobb! Ebben siet segítségedre a pénteki Merkúr-Neptunusz együttállás és a vasárnapi Halak újhold. 

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Az együttérzés nem azt jelenti, hogy együtt keseregsz azzal, aki bajban van, hanem azt, hogy teszed a dolgod, és meghallgatod a másikat. Ha tudsz segíteni, tedd meg, de ha nincs ráhatásod az ügyre, akkor ne állj meg, mert magaddal tolsz ki! Ezt javasolják a március elejei konstellációk. Több bolygó is kedvez neked: Merkúr, Neptunusz, Szaturnusz, Hold, Nap - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.