Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Az Oroszlán hullámvasúton utazik, a Szűznek önvizsgálatra van szüksége

nő, naplemente, ezotéria
Shutterstock - Billion Photos
horoszkóp heti horoszkóp ezotéria
Nagyon nagy lehetőségeket rejt ez a hét, csak rajtunk múlik, hogy élünk-e a kínálkozó alkalmakkal. Heti horoszkóp következik.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Kapkodásra leszel hajlamos a hét első felében. Valószínűleg érzed, hogy a Nap pénteken kilép a Kosból, és lekerül rólad a reflektor fénye. Számolnod kell vele, hogy hétfőn és kedden az árral szemben úszol! Szerdán és csütörtökön minden lemaradást behozhatsz, majd péntektől az égi folyamatok szerint lassítanod kell! Élvezd a tavaszt, gyönyörködj a fényekben, színekben! 

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A hét elején összezavarhatnak az ellentmondásos hírek. Nem tudod eldönteni, melyik igaz, ezért a legjobb, ha vársz. Idővel kiderül, melyik a hiteles. A hét közepén a családon belül kell békítened, amit csak akkor tudsz megtenni, ha pártatlan maradsz. Pénteken délután a Nap belép a Bikába, és jön a születésnapod. Hétvégén ünnepelhetsz, mert 5:1 a kedvező fényszögek javára, ami nagyon kedvező lesz… 

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Időrendi sorrendben ezen a héten a víz, a tűz, majd a föld dominál. Te levegős jegy vagy, ezért jogosan érezheted, hogy kimaradsz minden jóból. Pedig ez nem teljesen igaz, hiszen a víz dominancia pénzt, tűz barátokat, szövetségeseket, a föld stabilitást hoz neked. Szóval semmiképp se irigykedj másokra! Figyelj inkább az egészségedre, most nem szabad két végén égetned a gyertyát.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Szokatlan módon felélénkül az áloméleted. Keddre virradóan kellemes, vasárnapra virradóan kellemetlen álmaid lehetnek a Hold szerint. Jó lenne, ha megjegyeznéd, és a nap során megfejtenéd az üzenetet. Nem baj, ha nem sikerül visszaemlékezned, az álom feldolgozáshoz ugyanis nem elengedhetetlen a tudatos részed. Hétvégén a bolygók tanácsa: hallgass a barátaidra! 

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Hullámvasúton utazol egész héten. Kedden valaki a lelkedbe gázolhat, de a sértődés helyett fejtsd meg, miről szól ez! Szerdán és csütörtökön elemedben leszel, és ezerrel pörögsz. A hét második

felére és a hétvégédre rányomja a bélyegét két fényszög. Mindkettő gyökeresen megváltoztathatja a jövővel kapcsolatos elképzeléseidet. Módosíthatsz, de ne a másik véleménye miatt tedd! 

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.