2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 27-május 3.: Szárnyalni fogsz, ilyenkor pedig ellenállhatatlanná válsz

szerelem
Shutterstock -
asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Az Ikrek legyenek szinglik, vagy párkapcsolatban élők, megtehetik, hogy megválogatják, kivel töltik az idejüket, a szingli Oroszlánok pedig ellenállhatatlanná válnak.

A szingli és a párkapcsolatban élő Szüzek életébe is beleszól a család, az egyedülálló Mérlegek számára pedig eljött az utazás ideje. Íme, a szerelmi horoszkóp.

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Legyen a hétvégétek eseménydús! Szerezettek minél több közös élményt, amelyek közelebb hoznak egymáshoz titeket. Ezek után a hétköznapokat is könnyebb elviselni. Jót tesz neked, hogy kedden bolygód, a Mars belép a Kosba. Innentől visszanyered az erődet, a lendületedet, az életkedvedet. Emlékszel? Ebbe a mentalitásba szeretett bele anno a párod.

Szingli Kos

Hétvégén szerezz minél több élményt! Szükséged van kalandra, ami nem jelent meggondolatlanságot. Ahogy az sem, hogy kedden bolygód, a Mars belép a Kosba. Innentől vonzóbbá válsz, mert visszanyered az erődet, a lendületedet, az életkedvedet. Van, aki pont ebbe tudna beleszeretni. Kihasználhatod a szerdai munkaszüneti napot randizásra.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Ha nem duzzogsz hétvégén, nagyobb az esélyed élvezni a szerelmed társaságát. Hétfőtől nemcsak a szerdai munkaszüneti napnak örülhetsz, hanem annak is, hogy bolygód, a Vénusz belép a Bikába. Ennek ellenére szerdán és csütörtökön munkahelyi ügyben kell megvédened magad. Meséld el a szerelmednek, de ne túl hosszan!

Szingli Bika

A saját érdekedben ne duzzogj egész hétvégén! Inkább keresd, és élvezd a derűs emberek társaságát! Hétfőtől nemcsak a szerdai munkaszüneti napnak örülhetsz, hanem annak is, hogy bolygód, a Vénusz belép a Bikába. Ennek ellenére szerdán és csütörtökön munkahelyi ügyben kell megvédened magadat. Fontold meg, kinek és mennyit mesélsz erről!

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Megteheted, hogy a hétvégén megválogatod, kikkel töltöd a drága idődet. A kedvesed kérésének viszont meg kéne felelned. Főleg, ha ő találkozni szeretne valakivel. Döntsd el, vele tartasz-e! A hét során több olyan konstelláció lesz az égen, amelyek szerint bölcsen tennéd, ha passzív maradnál. Ha megkérdezed a kedvesedet, ő is ezt fogja javasolni.

Szingli Ikrek

Jogod van hozzá, hogy a hétvégén megválogasd, kivel töltöd a drága idődet. Lehet, hogy elígérkeztél, de megteheted, hogy lemondod. Inkább tedd az utóbbit, mint sem pofákat vágj, és megbánts valakit. A hét során több olyan konstelláció lesz az égen, amelyek szerint bölcsen tennéd, ha passzív maradnál. Nem kell mindenbe belefolynod, és nem kell kimondanod, amit gondolsz…

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Emlékezzetek vissza az újévi fogadalmaitokra! Benne volt a sport? Ezen a hétvégén belevághattok. Együtt a mozgás is élvezetesebb. Hétfőtől mindenki a szerdai munkaszüneti napot várja. Ti is. Ez a nap is kiváló a közös programra, amibe ismét belefér egy kis mozgás. Nemcsak a lustálkodás lehet pihenés. Persze nem ártana, ha egyet értenétek ebben (is).

Szingli Rák

Emlékezz vissza az újévi fogadalmaidra! Benne volt a sport? A hétvégén belevághatnál, amelyhez partnert is kereshetnél. Remek randi is lehetne, nem igaz? Hétfőtől mindenki a szerdai munkaszüneti napot várja. Te is. Ez a nap is kiváló az ismerkedésre, amibe ismét belefér egy kis mozgás. Meglátod, sportolás közben gyorsabban ki lehet ismerni egymást… - írja az Astronet.

Az összes jegy szerelmi horoszkópjáért kattints ide!


 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.