50 felett is lepedőakrobaták: ez a 3 csillagjegy az erotika mestere

Middle,Aged,Couple,Dancing,At,Home,Kitchen
Shutterstock - Shutterstock
horoszkóp asztrológia erotika
Ez a 3 csillagjegy nem foglalkozik azzal, hány éves és imád szerelmes lenni.

Kos

A Kos eleve szenvedélyes jegy, még egy hosszú házasságban is becsülettel helytáll. Ha a párja partner a forró éjszakákon, akkor ez egy álomszép kapcsolat. Ám ha nem tartja a ritmust, és nemet mond a Kosnak, akkor kénytelen új szerető után nézni. Nem kell sokáig nógatni, hogy megtalálja azt a partnert, aki társa lesz a jóban. Most adott az alkalom, hogy hosszú távra is a Kos mellé szegődjön a megfelelő társ. 

Oroszlán

Az Oroszlán nem fél az idő múlásától, örök életére királynak érzi magát. Azokat a partnereket becsüli, akikért meg kell küzdenie, vagyis akiket nem könnyű megkapni. Ha már kapcsolatban van, szeret irányítni, és birtokolni a párját. Ha a párja ezt hagyja, az Oroszlán ráun. Fontos tehát, hogy örök változatosságot szolgáltassunk az Oroszlánnak, nem szabad engedni, hogy agyon elbízza magát. 

Skorpió

Eleve nagy az étvágyad a szerelemben és bizony nem vagy a hűség mintaképe sem. Légy magadhoz őszinte! Szeretőként viszont igencsak megállod a helyed. Nem számít, hogy elmúltál már 50 éves, bizony sok fiatal is követhetne téged. Büszke is vagy erre, és hát az életednek ezen területét elég titkosan kezeled. Ha bárki az ágyadba kerül, forró lesz körülötted a levegő. Nagy mestere vagy a csábításnak és hódításnak is, de ami utána jön, arra szinte senki nem számít. Tele vagy energiával, és idős korodban is folyton a vadászaton és az élvezeteken jár az eszed - írja a RIPOST.  

Ha az 50 feletti szerelemről olvasnál, kattints a SHE-re!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.