Leszbikusnak nézték Csobot Adélt

RTL 2 Csobot Adél műsorvezető megosztottság Facebook ValóVilág 6 BeleValóVilág leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub X-Faktorából megismert énekesnő nem először kap a csatornánál műsorvezetői feladatokat. Az After-X után most a BeleValóVilágban láthatjuk, a fogadtatása pedig hasonló, mint korábban. Divatos szóval élve: megosztó.

Még csak néhány napja indult el a ValóVilág 6 háttérműsora Csobot Adél és VV Béci vezetésével, a nemrégiben rövid hajra váltó énekesnő máris kap hideget-meleget. Vannak, akik már az új külsejével sincsenek kibékülve, mások azonban csupán néznék a mellbimbó-villantása miatt is népszerű, szexi tévést, ám műsorvezetői kvalitásait nem tartják túl nagyra. A legtöbben az alábbi képet kommentelték, ahol Adél eddig nem látott frizurával pózol.

Forrás: Csobot Adél Facebook-oldala

"Azta Adél, hirtelen azt hittem, valami leszbi csajszi áll ott! Szörnyű lett a hajad! Ez a stílus nem a tied, inkább vagy te egy jazzdíva!" - írta nem túl hízelgő véleményét egy kommentelő.

"Szépnek szép, csak éppen nem odavaló, nem tudom, mért ragaszkodnak ennyire hozzá..." - fűzte hozzá egy másik facebookozó.

Ugyanott ilyeneket is olvashattunk:

"Adél változtass a nyávogásodon,mert nagyon idegesítőőő".

"Nincs azzal baj, hogy mást is kipróbálsz, de elsősorban énekesnő vagy, méghozzá nagyon jó. Oda olyan ember menjen, aki nem tud énekelni".

Szerelmek hete a sztárvilágban - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/bulvar/20140131-a-life-hu-bulvarkokteljaban-valovilag6-vv-iza-vv-zsolt-vv-jozsi-csobot-adel-vv-beci-muri.htmlBarátságokról, szerelmekről és szakításokról is hírt adtunk a héten, de nem szűkölködtünk balhékban sem, amelyeket leginkább a ValóVilág 6 szereplői szolgáltatták. TV + BulvárOrigoSimonnak véget ért a ValóVilághttp://www.life.hu/bulvar/20140131-az-rtl-2-valovilag-6-bol-vv-simont-aki-durvan-viselkedett-vv-vikivel-kizartak.htmlA Life.hu olvasóinak legszimpatikusabb ValóVilág-játékosát nézők döntése alapján pénteken este azonnal kizárták a műsorból. Persze, a történtek után már nem is olyan rokonszenves a csodabogár...TV + BulvárOrigoÚjabb szerelem a ValóVilág-villában? http://www.life.hu/bulvar/20140131-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-izanak-vv-zsolt-utan-most-vv-krisztianra-faj-a-foga.htmlNéhány napja már pedzegeti Iza, hogy nem is olyan rossz csávó ez a Krisztián, most pedig elárulta, tetszik neki. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.