Csobot Adél rövidre vágatta szexi tincseit

Forrás: Facebook -
fashion week hajviselet Csobot Adél szépség énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő is beállt a fiúsan rövid hajat villantó hírességek sorába. Az elmúlt években meglehetősen sok celeb döntött radikális hajváltoztatás mellett. 

Néhány éve Ördög Nóri és Tornóczky Anita vágatott dögös-rövid frizkót, külföldön Jennifer Lawrence, és Beyonce váltott nagyot, illetve pár hónapja Pamela Anderson hökkentette meg rajongóit azzal, hogy a keblei mellett szintén védjegyévé vált erotikus szőke loboncát viszafogott, rövid séróra cserélte. Mi több, néhány napra azt az új, rövid viseletet barnára is festette. Gyorsan belátta ugyan, hogy talán túlzás volt a színváltás, és a lehető legrövidebb időn belül vissza is varázsolta az "eredeti" színt. A rövid haj azonban maradt.

Forrás: Facebook


Adél egy ideje tervezgette már, hogy megválik hosszú hajától, és úgy tűnik az új év megérlelte benne az elhatározást. Akár tetszik, akár nem rajongóinak a váltás, az mindenképp pozitív, hogy látványos a változás és örömteli, hogy szinte árad a pimasz bátorság a fotókról.
Rövid frizurás fotóit közösségi oldalán posztolta is az énekesnő .

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.