Rendkívüli születésnapi partit tart Zoltán Erika

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Zoltán Erika énekesnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongóival ünnepli születésnapját Zoltán Erika és nem a szokásos módon. 

A Nagy Duettben múlt héten fellépő énekesnő rendkívüli módját választotta 52. születésnapja megünneplésének. Meghívta a februárban születésnapot ünneplő rajongóit egy rendkívüli klubkoncertre egy belvárosi pubba, ahol nemcsak énekelni fog, hanem egyenként felköszönti őket.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

„A születésnapokra hegyeztem ki a március 1-jei klubkoncertemet, aminek a műfaja is elég új számomra, de ez még annál is különlegesebb lesz. Január elején próbálkoztam meg először ezzel, és nagyon tetszett, hatalmas sikerem volt. Élő zenekarral fogok 2 x 45 perces koncertet adni régi és új dalokkal, slágerekkel, amiktől szétverjük a házat. A bulit a szülinapokra hegyeztem ki, ugyanis kiírtam, hogy szeretném ezt az estét azokkal tölteni, akik ebben az időszakban, március 1-ig ünnepelték a szülinapjukat. Szeretném őket személyesen felköszönteni" – osztotta meg velünk Erika, akinek hatalmas sikere volt A Nagy Duettben partnerével, Hajdú Péterrel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.