Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíció politika light főzés politikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu A politikus is ember című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatjuk be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Gyurcsány Ferencet, egykori miniszterelnököt, jelenleg a Demokratikus Koalíció elnökét.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke nem azért főz, hogy levezesse az energiáit. Eleinte az élet kényszerítette rá, hogy meleg ételt készítsen magának, majd szenvedélyévé vált a főzés, és nemrég szakácskönyvet adott ki, amit valamivel többen dedikáltatnak, mint politikai könyveit.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A reggeli vitaminbomba a főpolgármester-jelölt, Horváth Csaba titkahttp://www.life.hu/bulvar/20140224-horvath-csaba-mszp-fopolgarmester-jeloltje-vitaminbombaval-kezdi-a-napot.html A Life.hu "A politikus is ember” című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatjuk be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Horváth Csabát, az MSZP főpolgármester jelöltjét!TV + BulvárOrigoPéldás családanya a jobbikos Dúró Dórahttp://www.life.hu/bulvar/20140211-duro-dora-a-jobbik-szovivoje-csaladjarol-meselt.htmlA Life.hu "A politikus is ember” című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatjuk be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Dúró Dórát, a Jobbik szóvivőjét.TV + Bulvár--Szívecskéket küldözget telefonon feleségének a romantikus politikushttp://www.life.hu/bulvar/20140226-molnar-csaba-dk-demokratikus-koalicio-ugyvezeto-alelnoke-szivecskeket-kuldozget-telefonon.htmlMolnár Csabát, a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnökét tényleg azért választották meg korábban, 33 éves korában közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszternek, mert egy hídon állva telefonált, és ez a pillanat megihlette megbízóit? Utánajártunk, mi igaz a róla terjengő pletykákból. A Life.hu sorozatában politikusok mindennapjait mutatjuk be - politikamentesen.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.