Marketingszerződést kapott Berki kislánya

Forrás: Berki Krisztián Facebook-oldala -
Hódi Pamela pénz vagyon marketingszerződést Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natasa Zselyke csupán néhány hónapos, a minap mégis marketingszerződést kapott. 

"Berki Natasa Zselyke megkapta első marketingszerződését" - olvasható Berki Krisztián Facebook-oldalán. Hogy ez pontosan mit takar és mennyiért, egyelőre nem tudni,az azonban biztos, hogy a kislánynak nem kell majd szűkölködnie, mire felnő.

Forrás: Berki Krisztián Facebook-oldala

Natasa Zselyke jövőjét ugyanis már születése óta gondosan tervezgeti az apuka: korábban olyan befektetéseket kötött le Zselyke számára, ami nagykorúsága elérésekor milliomossá teszi a kislányt.

"Ezt a pénzt, huszonötmillió forintot én a gyermekemre szánom. Megkötöm neki ezt a befektetést, hogy ő el tudjon indulni az életben, ne úgy, mint én, akinek tizennégy évesen volt egy tornacipőm, meg egy lopott farmerem" - mondta akkor a kislányának több százezres autót vásároló Berki a TV2 Édes Élet című műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.