elutasítás luxus ajánlat csábítás Oszter Alexandra Andy Vajna udvarlás Oszter Sándor magánrepülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szaftos sztorit osztott meg Oszter Sándor lánya, a színésznő Oszter Alexandra egy tévéműsorban - írta meg a Bors. A gyönyörű színésznőt nem más, mint a híres filmproducer, Andy Vajna szerette volna elcsábítani, de nem járt sikerrel, a lány kikosarazta.

Hiába ígért pénzt, magánrepülőt, gyönyörű ruhákat Vajna - cserébe a kapcsolatért -, az öntudatos színésznő kerek perec kijelentette: "Teljesen mindegy, hogy magánrepülőn utazom vagy nem, kastélyban lakhatok, vagy nem, ha én azt az embert nem szeretem, akkor felőlem akár az atyaúristen is lehet."

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Mindez évekkel ezelőtt, még a Dobó Kata-féle szerelem előtt történt, így a szereplőknek már bőven volt ideje feldolgozni a történteket, ám Oszter Sándor a mai napig dühös egy kicsit a producerre, amiért az nem vette észre, hogy a lányát nem lehet szép tárgyakkal és luxussal elszédíteni. No de ki is róná fel mindezt egy apának?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.