szerencsejáték Las Vegas Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak egy hajszálon múlt az első hely, de másodikként is 700 ezer forintot tehetett zsebre Majka egy pompázatos vegasi kaszinó versenyén. 

Majka a póker szerelmese. Most ráadásul nem csak a szerelemben, de a kártyában is szerencséje van, eddig 700 ezer forint ütötte a markát. Azonban a Borsnak elárulta, sokkal többet is nyerhetett volna.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Második lettem a Venetian Deep Stack versenyen. A döntőben egy ázsiai lány nyert ellenem óriási szerencsével. Kirántott a zsebemből félmillió forintot, így a nyereményem hétszáz-ezer volt, de egymillió kétszázezer lett volna" – mesélte.

"A kártya mindig kártya marad… Én nem teszem fel az életem egy jó lapra. Nekem ez csak kikapcsolódás marad. De egy hónap szabim van egész évben és nem kérdés, hogy ezt ki is élvezem itt Vegasban. Természetesen mindenre van időnk. Együtt lenni Hajnival és Mariánnal, aki imád itt lenni" - tette hozzá a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.