Gyászol Pataky Attila

Forrás: facebook/Edda Művek -
Edda gyász Pataky Attila VOLT Fesztivál énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Pataky Attila édesanyja. Az énekes éppen a 63. születésnapja előtt vesztette el az idős asszonyt. Az énekes mamája 91 éves volt és combnyaktöréssel került kórházba. 

"Nem tudom… Nagyon nehéz… Azt hiszem… Pontosan úgy fáj, mint bárki másnak, aki érző ember, és szereti az édesanyját" - kezdte a Blikknek Pataky.

Forrás: facebook/Edda Művek

"Az én édesanyámnak most kellett elmennie, mi pedig egészen a földi út legvégéig kísértük ők. Testben már nincs köztünk, de a szívünkben és a lelkünkben mindörökre együtt maradunk" – tette hozzá.

Pataky arról is beszélt, nehéz időszakon megy keresztül, szombaton az Agárdi Popstrandon, vasárnap pedig a soproni VOLT Fesztiválon koncertezik az Edda, és bár a közönségét semmiképpen nem hagyja cserben, nagyon nehéz lesz mosolyognia a színpadon. Sok erőt kívánunk neki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.