Epres Panni személyes tárgyaik alapján ítéli meg a szépségeket

Forrás: Red Lemon -
Epres Panni Miss Balaton szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arra egészen biztos nem számított a Miss Balaton 2014 szépségverseny harminckét legszebb versenyzője, hogy nem csak a külső és belső értékeik, hanem személyes tárgyaik is számítanak mag megítéltetésükkor.

Epres Panni nem győzi elmondani, hogy a külső adottság nem minden, a sikerhez tájékozottnak és nyitottnak kell lenni.
A lányok pedig mindent megtettek, hogy a legjobb formájukat hozzák, hiszen a tét nem kisebb, minthogy hogy ki kerül be a döntőbe, a legszebb 16 közé.

Forrás: Red Lemon


A zsűriben helyet foglaló Epres Panni számára a legizgalmasabb pont mégis csakaz volt, amikor a lányok a magukkal hozott személyes tárgyaikat mutatták be az ítészeknek.

i Forrás: Red Lemon


„Rengeteg dolgot megtudtunk a versenyzőkről. Bár a tét nagy, és mindannyian láthatóan izgultak, hihetetlen módon megnyíltak előttünk. Legtöbben fényképeket hoztak be a beszélgetésre, amelynek kapcsán családjukról, egy-egy számukra kedves pillanatukról meséltek nekünk. Megható volt hallgatni, és egy kicsit közelebbről megismerni őket . Most is beigazolódott az, hogy a belső értékek nagyon fontosak. A sikerhez azonban elengedhetetlen, hogy közéleti kérdésekben is legyenek tájékozottak a lányok, most pedig ilyen jellegű témákban is volt alkalmunk egy kicsit elmélyülni"– mondta el a gyönyörű modell.

Sarka Kata: "Nem való a fejemre a korona"http://www.life.hu/bulvar/20140703-sarka-kata-felprobalta-a-miss-world-hungary-koronajat.htmlSarka Kata nemcsak a kezében tartotta, de titokban fel is próbálta a Miss World Hungary koronáját. Miért ekkora szám az egykor szépségversenyen második helyet elért Katának a korona? Kiderítettük!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huEgy év után sem pakol ki a tavalyi szépségkirálynő, Kocsis Korinnahttp://www.life.hu/bulvar/20140702-kocsis-korinna-szepsegkiralyno-nem-pakol-ki-pedig-lejart-a-szerzodese.htmlEgy hete lejárt a tavalyi szépségverseny után egy évig tartó hallgatási idő - most már lenne lehetősége Kocsis Korinnának, hogy ígéretéhez híven kipakoljon a Miss World Hungary 2013 szépségverseny kulisszatitkairól. Mégsem teszi.TV + BulvárOrigoMagyarország Szépe: Visszalépett a legegzotikusabb szépségkirálynő-jelölthttp://www.life.hu/bulvar/20140703-visszalepett-a-szepsegkiralyno-jelolt-a-miss-world-2014-szepsegversenyrol.htmlKét héttel ezelőtt kiválasztották azt a 22 legszebb lányt, akik bejutottak a Magyarország szépe, a Miss World 2014 szépségverseny döntőjébe. A csütörtöki, hivatalos bemutatásukon már kevesebben vettek részt és eltűnt a legegzotikusabb induló, az akcentussal beszélő magyar szépség, Angyala Felicie.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.