Nem kell rettegniük a sztárfodrásztól a szépségeknek

Miss World Hajas László fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajas László a Magyarország Szépe választáson a zsűri egyik tagjaként nemcsak pontozza majd a lányokat, de fel is készíti őket a megmérettetésre. Szerencsére nem akar ollóval nekiesni egyik lány frizurájának sem. Így az is lehet, hogy csupa egyforma, hosszú, hullámos hajú lányt fogunk látni a színpadon.

A sztárfodrász már az ország legelső szépségkirálynő-választásán, 1985-ben is közreműködött, amikor a tragikus sorsú Molnár Csilla fejére került a korona. Azóta kíséri figyelemmel a versenyeket és nyer inspirációt az ott látott frizurakölteményekből. Szerinte elengedhetetlen, hogy a lányok önmaguk legyenek a színpadon, és jól érezzék magukat a bőrükben. Hazánk neves fodrásza mesélt a Life.hu-nak az előkészületekről, és hogy mire számíthatunk majd a döntőben.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ha megnézzük a világ szépségversenyeit nagyobb változások nincsenek a frizurák megjelenésében. A nőies, könnyed, elegáns stílus kerül inkább előtérbe. Hullámos megoldások lesznek, egyenes hajat biztosan nem készítünk. Ez nem egy modellkereső verseny, mindig külön kell választani a modellkeresőt és a szépségversenyt. Az előbbi inkább a klasszikusabb vonalat képviseli, extra volumen nélkül. Nagyobb módosítást nem fogunk véghezvinni, például senkinek nem vágjuk majd a haját rövidre" – ígérte a sztárfodrász, aki az idén nem utazik el nyaralni.

/1407/K_z_l201473151138

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.