"Én is szerelmes akarok lenni" - Tóth Gabit megríkatta az X-Faktor szerelmespárja

Forrás: RTL Klub -
Tóth Gabi X-Faktor tehetségkutató válogató RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub X-Faktora első válogatójának egyik legüdébb jelensége volt a Rosewood zenekar. A szerelmes fiatal pár nemcsak tehetségével kápráztatta el a mentorokat, hanem szépségükkel, fiatalságukkal és egymás iránti rajongásukkal is. Tóth Gabi el is sírta magát.

"Én is szerelmes akarok lenni" - sóhajtott fel könnyek között Tóth Gabi a Rosewood produkciója után. Alföldi Róbert pedig a fiatalsága után kezdett vágyakozni. "Van értelme az életnek, ha az ember rátok néz" - jelentette ki. "A fiataiembert megkérem, hogy ne csókolja meg még egyszer a menyasszonyt, mert kikészül a művésznő" - mutatott a szipogó Tóth Gabira Szikora. "Olyanok vagytok, mint a fülre akasztott cseresznyepár". A fiatalok továbbjutottak, ha így folytatják, az élő adásban a helyük.

Rosewood Forrás: RTL Klub

Ám nem ők az első szerelmespár, akik együtt vagy egy szériában próbálkoznak. Tavaly például Karsai Kata és a Fat Phoenix zenésze, Erdész Tamás együtt utaztak a felkészítő táborba. Míg Kata kiesett, a Fat Phoenix az élő döntőkben is sokáig jutott. A fiatalok azt nyilatkozták, soha nem voltak féltékenyek egymásra, sőt később Kata támogatta a zenekar felkészülését.

Erdész Tamás és Karsai Kata Forrás: RTL Klub

2011-ben is indultak párok az X-Faktorban. Tibor és Zsuzsa akkor már tizenöt éve voltak házasok, Dániel és Ramóna pedig friss szerelmespárt alkottak. Ők nem jutottak tovább, ám Balázs és Boglárka - szintén párként - a legjobb 55-ből esett már ki.

Zsuzsa és Tibor Forrás: Origo

Nos, reméljük, a Rosewood nagyobb szerencsével jár, mint párként jelentkező elődeik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.