Less be Berki Krisztián gardróbjába!

Forrás: facebook/Krisztian Berki Sportoló -
TV2 szekrény ruha cipő Édes Élet gardrób Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Fradi-vezér kicsinek nem nevezhető cipősszekrényében annyi sportcipő található, amiből akár egy boltot is feltölthetne.

Berki Krisztián közösségi oldalán bepillantást engedett öltözködő kuckójába, ahol cipőből és ruhából aztán nincs hiány. Hiába, így élnek az urak. Megfelelő színű pólóhoz megfelelő színű cipő - milyen lehet ezek után Pamela gardróbja?

Forrás: facebook/Krisztian Berki Sportoló

„Vannak nehéz döntések? Élni könnyű: döntést hozol, és soha nem nézel vissza" – írta a kép mellé Kirsztián, mi meg csak remélni tudjuk, hogy a sok színes lábbeli egyikét sikerült kiválasztania és nem kellett egy újat vásárolnia.

Nosztalgiahullám söpört végig Norbiéknálhttp://www.life.hu/bulvar/20140909-schobert-norbi-es-rubint-reka-regi-fenykepeket-toltott-fel-a-facebookra.htmlHa eddig úgy érezted, hogy nem tudsz eleget Schobert (bocs, Schóbert) Norbiról és Rubint Rékáról, most megkönnyebbülhetsz. A fitneszházaspár fényképalbum-rendezgetésbe fogott, és így olyan fotók is napvilágra - a Facebookra - kerültek, amelyek után eddig csak sóvárogtunk. TV + BulvárOrigoTóth Gabi a TV2 székházában járt: Az RTL Klub elengedtehttp://www.life.hu/bulvar/20140909-toth-gabi-az-rtl-klub-x-faktoranak-zsuritagja-a-tv2-studiojaban-drukkolt-testverenek-toth-veranak.htmlAz RTL Klub sztárja, aki újfent káprázatosan néz ki, vasárnap a TV2 székházában járt, ahol a Sztárban sztár élő adásán szurkolt testvérének, Tóth Verának. Kolosi Péter kommentálta az esetet.TV + BulvárOrigoÚjra dolgozik Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/bulvar/20140908-sebestyen-balazs-nagymamaja-halala-miatt-hagyta-el-a-class-fm-elo-adasat-penteken.htmlAhogy megírtuk, pénteken hirtelen, élő adás alatt elhagyta Balázs a Class FM stúdióját. Azóta az is kiderült, hogy távozásának oka szeretett nagymamája halála volt. Hétfőn reggel azonban újra mikrofon mögé ült a műsorvezető. TV + BulvárFotó: Hajdú D. András - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.