Újra dolgozik Sebestyén Balázs

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
halál gyász Morning Show Class FM munka Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, pénteken hirtelen, élő adás alatt elhagyta Balázs a Class FM stúdióját. Azóta az is kiderült, hogy távozásának oka szeretett nagymamája halála volt. Hétfőn reggel azonban újra mikrofon mögé ült a műsorvezető. 

Mintha mi sem történt volna, úgy vezette Sebestyén Balázs a Class FM Morning Show-ját. A szeretett nagymamája halála után pár nappal újra munkába álló műsorvezető hihetetlen profizmussal állt újra mikrofon mögé.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Köztudott, hogy Balázs szoros kapcsolatot ápolt imádott nagymamájával, így valószínűleg nagyon megviselték a történtek. Biztosan nem lehetett könnyű dolga, hogy ugyanúgy poénkodjon, mint ahogyan megszoktuk tőle.

No, persze, ezek a poénok nem mindig jól sülnek el, gondolunk itt az ELTE gólyatáborában megerőszakolt lány esetére, amiért azóta sem győznek elnézést kérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.