Jól gazdálkodik Hosszú Katinka a megkeresett milliókkal

Forrás:facebook/Katinka Hosszu -
üzletasszony milliók világbajnok úszó Hosszú Katinka ruhamárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ- és Európa-bajnok úszónő üzletasszonynak sem utolsó. A versenyeken bezsebelt milliókat okosan félreteszi és egy ruhamárkát is piacra dobott.

Hosszú Katinka - aki mindent bevet a sikerért - egy vagyont keresett a rövidpályás világkupán, a legutóbbi két vk-szezonban 128 millió forintot tempózott össze, az elmúlt hetekben 16,5 millióval gazdagodott Dohában, illetve Dubajban – írja a Blikk.

Forrás:facebook/Katinka Hosszu

„Régen azt hittem, ha sok pénzem lesz, akkor mindent megveszek, amit csak kinézek magamnak. Baján arról álmodoztam, hogy majd mennyi ruhám meg cipőm lesz. Most már máshogy gondolkodom, próbálom a jövőmet építeni, okosan beosztani a pénzt. Ebből szeretném megteremteni a nyugodt hátteret a családomnak, finanszírozni leendő gyermekeim tanulmányait" – magyarázta Katinka, aki férjével, edzőjével, az amerikai Shane Tusuppal, Iron Lady néven ruházati márkát dobott piacra és könyvet is ír.

„A tavalyi barcelonai vébé után fogalmazódott meg bennem, hogy átadnám a következő nemzedéknek a tapasztalataimat. Ez nem életrajzi, hanem motivációs könyv lesz. A leírtakkal szeretném inspirálni a jövő bajnokait" – mondta az úszónő a november elején megjelenő kiadványról.

Meghatódás és férfikönnyek a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140914-a-tv2-sztarban-sztar-musoraban-keresztes-ildiko-brutalis-produkciot-hozott-hevesi-tamas-zokogott.htmlBrutális akrobatamutatvány, férfikönnyek, frenetikus produkciók a Sztárban sztár mágikus színpadán.TV + BulvárOrigoMajka megkövette ByeAlexethttp://www.life.hu/bulvar/20140914-majka-a-tv2-sztarban-sztar-zsuritagja-megkovette-byealex-enekest-akit-mult-heten-megsertettek-liptai.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adásában Majka igencsak benyalt a múlt héten a sérelmeit közösségi oldalán megosztó ByeAlexnek. TV + Bulvár--Ilyen még nem volt! Mentorharc egy lány miatt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140912-az-rtl-klub-x-faktor-cimu-musoraban-mentorharc-alakult-ki-nem-tudtak-megegyezni-a-mentorok-alfoldi.htmlHatalmas véleménykülönbség alakult ki a szombat esti X-Faktorban, amikor Cseh Andrea produkciója után nem tudott megegyezni a mentorgárda. TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.