Cinthya Dictator Varga Viktor szakítás lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extrém énekes szakítása óta új életet kezdett egy új lakásban, amit saját ízlésére formált. A hálószobában fű van, a fal összefirkálva - nincs mese, ez olyan „vargaviktoros" lett.

Ahogy a Life.hu is megírta, Varga Viktor és párja, Cinthya Dictator – aki betegesre fogyott - szakítottak. Viktor új lakásban kezdett új életet, amit most a Blikk TV munkatársainak mutatott meg.

A lakásban minden kézzel készült, például ezt az asztalt kézzel ácsolgattam. Van muzsikasarok és van egy pici konyharész. A hűtő nagyon tetszik, mert ez egy bárhűtő és ha akarom, világít. Tök menő. A kedvencem ez a fal, a barátaim, legalább 25 ember rajzolta föl egyszerre" – mutatta büszkén Viktor, aki különleges hálószobájába is bepillantást engedett.

Forrás: facebook/Varga Viktor

„A legtitkosabb osztály a hálószoba. Ide nagyon kevesen juthatnak be. Befüvesítettem, még az ágy alatt is fű van. A falon a saját festményeim vannak. A kedvencem pedig a baldahin" – Viktor ezután a szentélyét is megmutatta, ahol a kincsei termelődnek, erről nem is szeretnénk többet írni, nézd meg IDE KATTINTVA a videóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.