A Hal a tortánban terítékre kerültek Gesztesi és Liptai hálószobatitkai

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
hálószobatitok házasság TV2 Hal a tortán Gesztesi Károly Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 gasztro-realityjében az elfogyasztott alkoholnak köszönhetően általában olyan témákat is kibeszélnek a hírességek, amelyekről egyébként nem szívesen nyilatkoznak. Ez most is így történt, Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassága pedig még mindig hálás téma.

Azt már nem tudjuk, hogy miként került sor Gesztesi alábbi "vallomására", amelyen az asztaltársaság többi tagja – Szandi, Schobert Norbi, Hajdú Péter és Hujber Ferenc – is ledöbbent.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

"Soha egyik feleségemet sem, senkit nem bántottam. Bár... az egyiknek a fenekét egyszer elvertem. És utána kiszóltam az ablakon, hogy ez csak szerepjáték! Szerintem tudjuk, hogy ki az..." - viccelődött a színész. A Bors megpróbálta Claudiát és Gesztesit is szóra bírni a témában. A műsorvezető nem kommentálta az elhangzottakat, Károly pedig kijelentette, szerinte ő már mindent elmondott a témában, amit akart.

Édesanyja is elfordult VV Fannitól - Belefogyott az idegeskedésbe az asszonyhttp://www.life.hu/bulvar/20141215-a-valovilag7-jatekosatol-vv-fannitol-csalodott-az-edesanyja.htmlBarátai eddig sem voltak, most pedig már a családja sem áll VV Fanni mellett. Édesanyja kijelentette, hogy - ha lesz - Fanni párbajára sem megy el. TV + Bulvár--Ördög Nóra Majkának: "Olyan bunkó vagy!"http://www.life.hu/bulvar/20141214-ordog-nora-a-rising-starban-lebunkozta-majkat.htmlValószínűleg a csöcsözés mellett a bunkózás is belefér a Rising Star műsorvezetőinek szókészletébe. Ördög Nóra élő adásban bunkózta le Majkát az egyik versenyző, Singh Viki produkciója után.TV + Bulvár--Hoppá! Megszülethet a VV7 első babája?http://www.life.hu/bulvar/20141218-vv-fanni-a-valovilag-7-lakoja-terhessegi-tesztet-kert-lehet-hogy-terhes.htmlDöbbenetes előzetessel csalogatja a nézőket az RTL Klub. VV Fanni terhességi tesztet kért...TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.