fashion week Michael Kors Bódi Csaba ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Csaba a tenyerén hordozza a feleségét, Ginát. A kétgyermekes fiatal nő dekoratív jelenség, ehhez még az is hozzájön, hogy a legutolsó divat szerint öltözködik. Csabinak, hogy teljesítse asszonykája igényeit, mélyen a zsebébe kell nyúlnia.   

Szerencsés asszony Bódi Csabi neje, szinte mindent megengedhet magának, mindezt férje nagy örömére. Csabi nem tagadja, igyekszik felesége minden kívánságát teljesíteni.
„Szeretek a feleségem kedvében járni, de nem járkálunk százezrekkel vásárolni. Sohasem szoktunk elindulni úgy, hogy egyszerre ennyi pénzt elverünk. És ráadásul nem egyszerre veszi meg az ember ezeket a drágább darabokat, egyszer egy táskát, egyszer egy cipőt vásárolunk csak. Olyanok vagyunk, mint mindenki más, szeretjük az akciókat és nem a belváros legdrágább és legmenőbb üzleteiben, hanem gyakran a Bécs előtt található outletben, Parndorfban vásárolunk, ahol minden sokkal olcsóbb. Ha arra járunk mindig beugrunk, az üzletvezető hölgy szerencsénkre magyar, így mindig nagy szeretettel fogad minket" – árulta el Csabi.

Forrás: Zsigmond László /Life.hu

A Bódi család szakított a roma hagyománnyal, külön karácsonyoznakhttp://www.life.hu/bulvar/20141219-bodi-gusztiek-nem-toltik-a-karacsonyt-a-csaladjukkal.htmlHiába hagyomány a roma családoknál, hogy együtt töltik a karácsonyt és a legfiatalabb családtag keresi fel az ünnepek alatt a legidősebbet, Bódiéknál ez idén sem működik.TV + BulvárOrigoAntibiotikumon él Bódi Gusztihttp://www.life.hu/bulvar/20130903-leguti-betegseggel-kuzd-es-antbiotikumot-szed-a-szivinfarktuson-atesett-bodi.htmlBódi Guszti antibiotikumot szed és sokat kell pihennie, hogy mielőbb meggyógyuljon, ugyanis az egyik fellépése után megfázott - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárMunkásszállóban lakott Bódi Gusztihttp://www.life.hu/bulvar/20130711-bodi-guszti-szulofalujaban-nagyecseden-folklor-musorral-szorakoztat.htmlBódi Guszti újra folklórműsorral lép a közönség elé, ráadásul szülőfalujában, Nagyecseden, ahol régi barátaikkal felelevenítik a múltat - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.