Hatalmas lehetőség előtt áll Takács Nikolas: irány Amerika

X-Faktor Takács Nikolas Amerika karrier RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikában építi tovább karrierjét az X-Faktor egykori énekese, aki rajongóit biztosította, nem hagyja el örökké Magyarországot.

Az X-Faktor énekesével, Takács Nikolasszal nagyot fordult a világ. Több hónapja azon dolgozik, hogy beindítsa amerikai karrierjét, ami most úgy tűnik, összejön neki.

„Pár hónappal ezelőtt aláírtam az első amerikai lemezszerződésemet és most azért vagyok itt, hogy építsem az életemet Amerikában, és elkezdjünk alkotni, új dalokat készíteni és összerakni a zenekarom, ami nagyon neves zenészekből áll majd" – írta Facebook-oldalán Nikolas.

Kállay-Saunders András fellélegezhet - Nincs bizonyíték ellenehttp://www.life.hu/bulvar/20150112-kallay-saunders-andras-ugyvedje-magyar-gyorgy-szerint-az-enekest-felmentik.htmlNincs vége még Kállay-Saunders ügyének, de jó eséllyel megússza a verekedést. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huNem érzett rá a dubaji közlekedésre Danny Blue, hatalmas hibát vétetthttp://www.life.hu/bulvar/20150112-kifogott-a-dubaji-kozlekedes-danny-blue-n-noi-metrokocsiba-szallt.htmlSikeresnek mondható Danny Blue mentalista bemutatkozó kisfilmje, ami tavaly tavasszal került fel a világhálóra, itt talált rá egy dubaji producer. Meghívták egy beszélgetős műsorba, ahol 10 percig ismertette a Közel-Keleten ismeretlen műfajt, majd teljesen a hatása alá vonta a műsorvezető hölgyet, amikor belenézett a gondolataiba.TV + Bulvár--Drága és menő cuccokat visel Bódi Csabi nejehttp://www.life.hu/bulvar/20150112-draga-es-meno-cuccokat-visel-bodi-csabi-neje.htmlBódi Csaba a tenyerén hordozza a feleségét, Ginát. A kétgyermekes fiatal nő dekoratív jelenség, ehhez még az is hozzájön, hogy a legutolsó divat szerint öltözködik. Csabinak, hogy teljesítse asszonykája igényeit, mélyen a zsebébe kell nyúlnia. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.