sorozatszereplő Éjjel nappal Budapest sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan 3 szereplő távozik a sorozatból - egyszerre kerülnek le a képernyőről. 

Hanna, Áron és Viktor búcsút intenek a sorozatnak. Hanna a kezdetek óta a csapat tagja, még Joe lányaként tűnt fel. A fiatal lány remekül megélt munkájából, és az arcát is megismerték, ám most úgy döntött, máshol építi a karrierjét. Vele együtt sorozatbeli kedvese, Áron és a Voice című tehetségkutató egykori szereplője, a Viktort alakító Perutek János is távozik a sorozatból.

Forrás: RTLKLUB

,,Egy ilyen napi sorozat életé­ben természetes, hogy folyamatosan érkeznek és távoznak szereplők. Hanna az ÉNB indulásától tartozik a főszereplők közé. Már az első válogatásokon látszott, hogy milyen tehetséges. Most viszont karakterének sorsa úgy alakul, hogy eltűnik a sorozatból, éppen ezért erre az esztendőre már nem kötöttünk vele szerződést. Az RTL Klub és én személy szerint is sok sikert kívánok neki a jövőben" – mondta a Blikknek a csatorna kreatív producere, Herman Pierre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.