Ezúttal sem nő nyeri a Való Világot, Dóri esett ki félidőben

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
finálé Való Világ 7 VV7 Való Világ VV Dóri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ 7 plasztiklánya, Dóri már biztos, hogy nem nyerheti meg a fődíjat. A nézők őt ejtették ki először, így Dennis és Robin versenyeznek tovább.

Szilikonfeneke és playmate múltja miatt is imádták a férfiak, Dóri tudhatta magának a legnagyobb facebookos rajongótábort a villalakók közül. A szőke lány akkor is tovább küzdött, mikor megkapta a hírt, szeretett nagymamája meghalt.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Dórinak köszönhetjük a VV7 alatt elhangzott egyik legszürreálisabb mondatot is: "Többet ne nyúljatok be a szekrényembe a póthajamhoz, jó?"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A két fiú tovább küzd a főnyereményért.

Ki nyeri a Való Világot?

Ők lettek a ValóVilág7 döntősei!http://www.life.hu/bulvar/20150228-megvan-a-valo-vilag-7-harom-finalistaja.htmlVasárnap este kiderüt, ki az, aki mindent visz. Dóri és Robin már csütörtök óta nyugiban készülnek a fináléra, most csatlakozott hozzájuk a párbaj győztese is. TV + Bulvár--Szeretnéd, ha ezekkel a körmökkel simogatna a szexi DJ?http://www.life.hu/bulvar/20150226-vv-seherezade-fotojan-lenott-vastag-mukormok-lathatoak.htmlHűha, mik azok ott Seherezádé kezén? Igencsak furcsa karmokat villantott az exvillalakó, aki DJ-ként járja a világot.TV + Bulvár--Ötvenöt perc után villant az első kuki - Elindult az Éden Hotel 3http://www.life.hu/bulvar/20150223-az-eden-hotel-3-elso-jatekosai-bemutatkoztak-az-elso-adasban.htmlElkezdődött a várva várt párzási reality, az Éden Hotel 3. TV + BulvárOrigoValó Világ: Így búcsúzott Fanni Dennistőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150223-a-valo-vilag-jatekosa-fanni-igy-bucsuzott-vv-dennistol.htmlA párbaj után könnyek közt búcsúzkodott Fanni és Dennis. TV + BulvárAutós üldözés, pucér képek - Ő Marianna, az Éden Hotel egyik játékosahttp://www.life.hu/bulvar/20150223-az-eden-hotel-3-jatekosa-marianna-playmate-korabban-autos-uldozest-intezett.htmlHa ismerős az Éden Hotel 3 Mariannája, nem véletlen, hiszen 2012-ben ő nyerte meg a közönségdíjat az Év Playmate-je választáson. Illetve 2013-ban egy autós üldözés résztvevője is volt. TV + Bulvár--Baukó Éva félpucéran mutatta meg magát - szó szerint!http://www.life.hu/bulvar/20150223-sajat-felmeztelen-fotojaval-pozol-bauko-eva.htmlA BeleValó egyre dögösebb műsorvezetője ismét szexiskedéssel oldotta a feszültséget a vasárnap esti párbaj előtt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.