VV Zsuzsa nem ment el a fináléra - Vajon ennyire nem érdekli, ki nyer?

Forrás: RTL 2 -
finálé Való Világ 7 VV7 Való Világ VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsa nem jelent meg exlakótársai végső megmérettetésére. 

A Laci által kiejtett Zsuzsa a játék alatt Dórival került a legjobb kapcsolatba, mégsem ment el szurkolni villabarátnőjének, állítása szerint kisfiára vigyáz vasárnap este.

Forrás: RTL 2

Mivel a játékban töltött ideje alatt apukája vigyázott a kisfiúra, jogosan merül fel a kérdés, vajon a döntő estéjére miért nem sikerült találnia valakit, aki Leventére vigyáz.

Talán ennyire rosszul viseli, hogy nem jutott a legjobbak közé? Esetleg az zavarja, hogy róla és Aurelioról pletykálnak?

Az Origo percről percre közvetíti a döntőt, amelyet ITT figyelhetsz!

Ezúttal sem nő nyeri a Való Világot, Dóri esett ki félidőbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-dori-a-valo-vilag-jatekosa-esett-ki-felidoben-a-finalebol.htmlA Való Világ 7 plasztiklánya, Dóri már biztos, hogy nem nyerheti meg a fődíjat. A nézők őt ejtették ki először, így Dennis és Robin versenyeznek tovább.TV + Bulvár--Tombolnak a hormonok a ValóVillában! Attila megdögönyözte Dórithttp://www.life.hu/bulvar/20150226-vv-attila-az-rtl-klub-valovilag5-gyoztese-a-meztelen-vv-dorit-a-valovilag7-jatekosat-kenyeztette.htmlA címlaplány megkérte a volt villalakót, hogy masszírozza meg, Attila pedig kapva kapott a lehetőségen, és levetkőztette a lányt, aki hatalmas nyögésekkel élvezte az erotikus masszázst.TV + BulvárNézni is fáj! Madonna három métert zuhant a színpadról a BRIT Awards-díj-átadónhttp://www.life.hu/bulvar/20150226-madonna-hanyatt-esett-a-szinpadrol-a-brit-awards-dijatado-galan.htmlHatalmasat esett a színpadról a pop nagyasszonya a BRIT Awards-díj-átadón. Az egész baleset volt, amihez köze volt egy káprázatos köpenynek is.TV + Bulvár--Vallási közösség helyett a pucérkodást választotta az Éden Hotel játékosahttp://www.life.hu/bulvar/20150223-eden-hotel-noemi-meztelenkedett-masszirozott-hogy-megeljen.htmlAz Éden Hotel egyik szereplőjéről, az alig húszéves, szőke Naomiról már a műsor kezdetekor kiderült egy-két furcsaság. Hihetetlen választás elé állította az élet! TV + BulvárOrigoNagyon férfias dolog került Tolvai Reni kezébehttp://www.life.hu/bulvar/20150227-nagyon-ferfias-dolog-kerult-tolvai-reni-kezebe-fegyvert-fogott.htmlA mostanság barna hajú Tolvai Reni olyat fogott a kezébe, amit még soha. A férfiak egyik kedvenc játékával fotózkodott legújabb klipjének forgatásán.TV + BulvárOrigoVéget ért A Dal: Csemer Boglárka "Boggie" megy az Eurovíziórahttp://www.life.hu/bulvar/20150228-csemer-boglarka-bogie-kepviseli-magyarorszagot-a-2015-os-eurovizios-dalfesztivalon.htmlA zsűri szavazatai alapján Csemer Boglárka "Boggie", Mujahid Zoli, Szabó Ádám és a Spoon kerültek be abba a kalapba, ahonnan már tényleg csak a nézői szavazatok repíthették Bécsbe A Dal döntősét. Nos, a tévénézők döntöttek.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.